ADVERTISEMENT
News

Cum și-a convins un elev învățătoarea să nu-i mai dea teme. Cererea a devenit virală în spațiul online

Autor: Adrian Baciu | 23.09.2020 | 15:20
Cum și-a convins un elev învățătoarea să nu-i mai dea teme. Cererea a devenit virală în spațiul online
Cum și-a convins un elev învăţătoarea să nu-i mai dea teme. Cererea a devenit virală în spațiul online. Sursa foto: hepta.ro

Cererea unui elev din România, pe numele său Ștefan, către învățătoarea sa a devenit virală în mediul online.

ADVERTISEMENT

Elevii din România dovedesc din nou o originalitate. Un băiețel de la o școală gimnazială din Pitești și-a impresionat învățătoarea cu o cerere nemaiîntâlnită.

Probabil sătul de teme pentru weekend, micuțul a apelat la inventivitate și i-a trimis cadrului didactic sale o scrisoare care a impresionat-o.

ADVERTISEMENT

Un elev din România și-a convins profesoara să nu-i mai dea teme. Cererea a devenit virală

Temele date pe weekend nu sunt pe placul multor elevi din România. Unul dintre ei, Ștefan, și-a luat inima în dinți și a decis să facă o cerere specială.

Elevul, care studiază la o școală din Pitești, a impresionat-o pe învăţătoare, care i-a aprobat cererea. Uimită într-atât de mult de gestul micuțului, aceasta a publicat textul elevului pe Facebook,

ADVERTISEMENT

Nu a durat mult și cererea lui Ștefan a devenit virală, cu peste 11.000 de share-uri din partea internauților.

Iată ce a scris elevul în cererea sa: ”Doamna învățătoare, subsemnatul Ştefan Găman, vă rog în calitate de elev al dumneavoastră să nu ne daţi vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”.

ADVERTISEMENT
elev, invatatoare, teme
Cum și-a convins un elev învăţătoarea să nu-i mai dea teme. Cererea a devenit virală în spațiul online. Sursa foto: Facebook

Reacția apreciativă a profesoarei

La rândul său, Daniela Tufeanu, învăţătoarea elevului, nu a stat pe gânduri și i-a aprobat cererea, scriind pe foaie: ”Se aprobă! Motivarea este foarte tare!”

La scurt timp, aceasta a postat scrisoarea pe pagina sa de Facebook, adăugând următorul text: ”No, ce să fac acum? La o aşa motivare… Cel puţin pentru vinerea asta….. m-a blocat. Dar eu încurajez să îşi spună opinia!

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!