ADVERTISEMENT
Life

Cum și-a cucerit Cabral soția în urmă cu 14 ani. Cei doi se iubesc mai ceva ca în prima zi

Autor: Alexa Serdan | 03.09.2020 | 17:07
Cum și-a cucerit Cabral soția în urmă cu 14 ani. Cei doi se iubesc mai ceva ca în prima zi
Cum și-a cucerit Cabral soția în urmă cu 14 ani. Cei doi se iubesc mai ceva ca în prima zi. Sursa foto: Instagram.com

Cabral Ibacka (42 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune. Renumitul actor și blogger nu vorbește prea des despre viața sa personală, însă recent a dezvăluit cum a reușit să o cucerească pe frumoasa sa soție, Andreea (35 de ani), actrița cunoscută pentru rolul jucat în serialul „Inimă de țigan”.

ADVERTISEMENT

Moderatorul emisiunii „Ce spun românii” de la Pro TV a mărturisit într-un interviu pentru revista VIVA că au trecut 14 ani de când a avut prima întâlnire cu frumoasa blondină care l-a făcut și tată. Cabral a povestit că a fost dragoste la prima vedere, deși prima întâlnire a fost la 6 luni de când s-au cunoscut.

„Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos…”, a declarat vedeta, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

Cabral Ibacka, dezvăluiri sincere despre prima întâlnire cu soția sa

„Toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a completat renumitul prezentator de la Pro TV care a vorbit și despre reacția pe care au avut-o părinții soției sale când l-au cunoscut.

Cabral a povestit că nu a fost nicio problemă la întâlnirea cu socrii cu care se înțelege extrem de bine. Prezentatorul a oferit un răspuns în stilul său caracteristic precizând că este preferatul socrului și este convins că nici soacra nu l-ar „ucide în somn”.

ADVERTISEMENT

„A, dar nu au  fost probleme acolo. Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…”, a completat vedeta Pro TV.

Cabral și actrița Andreea Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 14 ani și au o căsnicie de 9 ani. Mai mult decât atât, cei doi au devenit părinții unei fetițe care are acum 1 an și 9 luni. Micuța a primit la naștere un nume japonez, Namiko, care înseamnă „copilul valurilor”.

ADVERTISEMENT

„E de origine japoneză și înseamnă copilul valurilor. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere.

Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, povestea la un moment dat Andreea Ibacka, relatează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator TV mai are o fată din prima căsnicie, cea cu Luana Ibacka. Inoke are în prezent 15 ani și locuiește împreună cu fosta soție a lui Cabral Ibacka.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!