Life

Cum și-a cucerit Cabral soția în urmă cu 14 ani. Cei doi se iubesc mai ceva ca în prima zi

03.09.2020 | 17:07
Cum sia cucerit Cabral sotia in urma cu 14 ani Cei doi se iubesc mai ceva ca in prima zi
ADVERTISEMENT

Cabral Ibacka (42 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune. Renumitul actor și blogger nu vorbește prea des despre viața sa personală, însă recent a dezvăluit cum a reușit să o cucerească pe frumoasa sa soție, Andreea (35 de ani), actrița cunoscută pentru rolul jucat în serialul „Inimă de țigan”.

Moderatorul emisiunii „Ce spun românii” de la Pro TV a mărturisit într-un interviu pentru revista VIVA că au trecut 14 ani de când a avut prima întâlnire cu frumoasa blondină care l-a făcut și tată. Cabral a povestit că a fost dragoste la prima vedere, deși prima întâlnire a fost la 6 luni de când s-au cunoscut.

ADVERTISEMENT

„Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos…”, a declarat vedeta, potrivit sursei citate.

Cabral Ibacka, dezvăluiri sincere despre prima întâlnire cu soția sa

„Toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a completat renumitul prezentator de la Pro TV care a vorbit și despre reacția pe care au avut-o părinții soției sale când l-au cunoscut.

ADVERTISEMENT

Cabral a povestit că nu a fost nicio problemă la întâlnirea cu socrii cu care se înțelege extrem de bine. Prezentatorul a oferit un răspuns în stilul său caracteristic precizând că este preferatul socrului și este convins că nici soacra nu l-ar „ucide în somn”.

„A, dar nu au  fost probleme acolo. Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…”, a completat vedeta Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cabral și actrița Andreea Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 14 ani și au o căsnicie de 9 ani. Mai mult decât atât, cei doi au devenit părinții unei fetițe care are acum 1 an și 9 luni. Micuța a primit la naștere un nume japonez, Namiko, care înseamnă „copilul valurilor”.

„E de origine japoneză și înseamnă copilul valurilor. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere.

ADVERTISEMENT

Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, povestea la un moment dat Andreea Ibacka, relatează ciao.ro.

Renumitul prezentator TV mai are o fată din prima căsnicie, cea cu Luana Ibacka. Inoke are în prezent 15 ani și locuiește împreună cu fosta soție a lui Cabral Ibacka.

ADVERTISEMENT