Life

Cum și-a cunoscut, de fapt, Firicel din Las Fierbinți soția. Ce i-a făcut la prima întâlnire, a fost penibil

Cum și-a cunoscut, de fapt, Firicel din Las Fierbinți soția. Acesta a trecut printr-un moment cu adevărat penibil, pe care și-l amintește și acum.
29.05.2023 | 23:55
Cum sia cunoscut de fapt Firicel din Las Fierbinti sotia Ce ia facut la prima intalnire a fost penibil
Cum și-a cunoscut, de fapt, Firicel din Las Fierbinți soția. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Firicel din Las Fierbinți și soția lui s-au cunoscut într-un mod inedit. Actorul a povestit acum și ce i-a făcut la prima întâlnire.

Soția lui Firicel din Las Fierbinți l-a pus la punct la prima întâlnire

Soția lui Firicel din Las Fierbinți a fost mai dură cu el încă din primul moment când s-au întâlnit. Despre prima întâlnire a sa cu soția, actorul Toma Cuzin a vorbit în podcastul colegului său, Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Firicel din Las Fierbinți s-a întâlnit cu cea care avea să-i devină soție pe malul unui lac. Acolo se scăldau toți copiii, și așa au făcut și el și soția lui.

“Făceam baie, după o zi de sapă. Eram pudic, aveam 16 ani. Eram pe lacul din Borosteni, un lac făcut pentru irigații, unde făceau toți copiii baie.

ADVERTISEMENT

Ea era pe un mal, eu pe un mal. Nu era din sat, era clar că nu era din sat”, a început povestea Firicel.

Ce i-a spus viitoarea soție lui Firicel la prima lor întâlnire

Doar că întâlnirea nu a mers așa cum și-ar fi dorit acesta. Ar fi vrut să o impresioneze pe tânără, doar că nu i-a ieșit deloc. Ba chiar a avut parte de un moment penibil.

ADVERTISEMENT

După ce a trecut lacul înot, special pentru a vorbi cu viitoarea lui soție, a început să simtă că nu are cu ce să discute cu ea.

„Am trecut lacul și cam acolo a început povestea. Două, trei minute de discuții în care m-am simțit prost. Am ieșit din apă și am zis:

ADVERTISEMENT

Dă-mi și mie un săpun să mă spăl. Și ea a zis: În primul rând că în lac nu te speli cu săpun și nu e politicos să te speli cu săpunul unui străin.

Și acolo am amuțit, 10 minute cât am mai stat, nu am mai zis nimic. M-am simțit foarte prost. M-am dus acasă și i-am zis mamei că de ce nu m-a învățat că săpunul nu se împarte”, a povestit actorul Firicel din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT