News

Cum și-a eliberat regele Thailandei amanta din închisoare! Vrea să o aducă direct în haremul lui din Germania

01.09.2020 | 14:04
Cum sia eliberat regele Thailandei amanta din inchisoare Vrea sa o aduca direct in haremul lui din Germania
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cum și-a eliberat regele Thailandei amanta din închisoare! Mișcarea este una care a oripilat opinia publică, dar și presa internațională

Izolat încă de la începutul pandemiei în staţiunea bavareză Garmisch-Partenkirchen, regele Maha Vajiralongkorn a eliberat-o pe Sineenat Wongvajirapakdi.

ADVERTISEMENT

Discutăm despre fosta sa amantă, femeie pe care a adus-o să se alăture haremului pe care îl are deja în Germania. Adică alte 20 de femei aflate la dispoziția lui.

Regele Thailandei și-a eliberat amanta din închisoare!

De altfel, controversatul rege o numea, anul trecut, consoartă oficială pe Sineenat Wongvajirapakdi. Culmea, ceremonia a avut loc chiar în faţa reginei Suthida.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste nu a durat prea mult mai ales că la finalul anului trecut, Regele a comandat încarcerarea amantei.

A făcut-o pe motiv că a subminat autoritatea reginei şi de atunci nimeni nu a mai auzit nimic despre aceasta până la finalul săptămânii trecute.

ADVERTISEMENT

Când, stupoare sau nu, spre revolta locuitorilor din landul bavarez, Maha și-a mai adus o femeie alături de el, fix pe amanta oficială.

Acesta a închiriat, încă de la începutul anului, un etaj întreg din Grand Hotel în Sonnebichl unde stă împreună cu anturajul său.

ADVERTISEMENT

Interesant este că la început soţia sa se alăturase haremului controversat, dar, conform mai multor informații, aceasta a fost trimisă cu forţa în Elveţia unde locuieşte singură şi în prezent.

De remarcat că localnicii sunt supărați și susțin că au ajuns să plătească taxe ca să fie sporită paza în zonă pentru acest rege. Și locuitorii regatului său sunt extrem de revoltaţi în legătură cu comportamentul acestuia.

 

 

ADVERTISEMENT