Alegeri 2024

Cum și-a făcut apariția la vot Carmen Iohannis. Ce rochie a purtat soția președintelui

Ce ținută a ales Carmen Iohannis pentru a se prezenta la urnele de vot. Pentru ce obiect vestimentar a optat partenera șefului de stat.
09.06.2024 | 14:20
Cum sia facut aparitia la vot Carmen Iohannis Ce rochie a purtat sotia presedintelui
Ce ținută a ales Carmen Iohannis pentru a se prezenta la urnele de vot. Pentru ce obiect vestimentar a optat partenera șefului de stat. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cum și-a făcut apariția la vot Carmen Iohannis. Ce rochie a purtat soția președintelui. Renumita profesoară de limba engleză a votat separat față de Klaus Iohannis, care a mers în București, unde a fost însoțit de doi SPP-iști.

Ce ținută a ales Carmen Iohannis pentru a se prezenta la urnele de vot. Pentru ce obiect vestimentar a optat partenera șefului de stat

Ce ținută a ales Carmen Iohannis pentru a se prezenta la urnele de vot. Pentru ce obiect vestimentar a optat partenera șefului de stat. Cadrul didactic a mers să aleagă primarul și europarlamentarii în orașul Sibiu.

ADVERTISEMENT

Prima Doamnă a României a votat singură, în jurul prâzului, pentru că președintele se află zilele acestea în Capitală. Cu această ocazie a purtat o rochie simplă albă, cu un ușor model floral. Momentan nu se știe de la ce designer a fost achiziționată.

Ținuta a fost accesorizată cu o poșetă în aceeași nuanță, dar și cu un ceas care nu a ieșit prea mult în evidență. În plus, în picioare profesoara de limba engleză a optat pentru o încălțăminte extrem de comodă și lejeră.

ADVERTISEMENT

A ales o pereche de sandale de culoare bej cu un cot mic. La ieșirea de la urne Carmen Iohannis a transmit și un mesaj, subliniind că a votat pentru o administrație locală performantă, dar și pentru unitate.

„Astăzi am votat pentru o administraţie locală performantă şi pentru o Europă unită. Vă doresc o duminică frumoasă şi vă invit pe toţi la vot, este foarte important”, a spus Carmen Iohannis, conform oradesibiu.ro.

ADVERTISEMENT

Întrebată care sunt așteptările pe care le are de la alegerile din 9 iunie 2024, soția președintelui Klaus Iohannis a răspuns: „performanţă şi unitate”. Pe de altă parte, șeful statului a votat în liceul Jean Monnet din București, la ora 9:10.

Carmen Iohannis, la secția de votare
Așa s-a îmbrăcat Carmen Iohannis, la secția de votare. Sursa foto: oradesibiu.ro. Colaj: Fanatik

Mesajul transmis de președintele României, Klaus Iohannis

Președintele României a fost însoțit de doi SPP-iști. Klaus Iohannis a dorit să transmită și câteva cuvinte, precizând că este o zi extrem de importantă pentru cetățenii români, indiferent de locul în care se află în prezent.

ADVERTISEMENT

„Este o zi importantă astăzi, o zi în care alegem pe cei care conduc comunităţile în care trăim şi alegem pe cei care ne reprezintă în Parlamentul European. Eu am votat şi vă invit pe toţi să poftiţi la vot.

Este extrem de important. Vă mulţumesc! Vă doresc o zi bună!”, a fost mesajul pe care l-a avut șeful statului, Klaus Iohannis, pentru cetățenii români, în urmă cu ceva vreme, conform publicației stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT