News

Cum şi-a fracturat Dennis Rodman „micul Dennis”. De trei ori! Ce tatuaj indecent îi acoperă spatele și relația controversată cu Madonna

17.05.2020 | 20:38
Cum sia fracturat Dennis Rodman micul Dennis De trei ori Ce tatuaj indecent ii acopera spatele si relatia controversata cu Madonna
Dennis Rodman, un personaj viu colorat. FOTO: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Dennis Rodman este un personaj extrem de viu colorat. În perioada de glorie, atrăgea atenţia prin părul său, tot corpul îi este plin de tatuaje, cât despre comportament, este una dintre cele mai efervescente personalităţi din sport.

Tatuajele ocupă mare parte din corpul lui

Documentarul „The Last Dance“ („Ultimul dans“) de pe Netflix a readus în discuţie incredibila formaţie Chicago Bulls, condusă de inegalabilul Michael Jordan, care domina NBA-ul. Iar din acea echipă nu lipsea… Dennis Rodman, omul care a ţinut prima pagina a ziarelor mai mult prin ce făcea în afara terenului, deşi talentul nu i-a lipsit niciodată. În urmă cu câteva zile, The Sun i-a făcut un portret complet, cu ocazia împlinirii vârstei de 59 de ani.

ADVERTISEMENT
Dennis Rodman, un personaj viu colorat. FOTO: thesun.co.uk
Dennis Rodman, un personaj viu colorat. FOTO: thesun.co.uk

Rodman este în continuare un excentric. Piercingurile de la nivelul feţei sunt aproape marcă înregistrată, iar corpul îi este acoperit de tatuaje. Prietenia cu liderul Kim Jong Un a făcut înconjurul lumii, iar unele case de pariuri i-au dat cotă pentru a deveni noul conducător al statului asiatic, când starea de sănătate a lui Kim era incertă.

Dennis Rodman, un personaj viu colorat. FOTO: thesun.co.uk
Dennis Rodman, un personaj viu colorat. FOTO: thesun.co.uk

Tatuajele fostului baschetbalist au atras atenţia. În special, cel de pe spate, o femeie care muşcă din… propriile părţi intime. Pe pieptul lui, faţă în faţă, sunt desenaţi doi tauri furioşi. Normal, a jucat la Chicago Bulls. Cruci, stele şi diferite motive tribale are pe abdomen, pe gât şi pe umeri. Cuvântul „Infinity“ stă scris la baza gâtului. Pe ceafă e întipărit numele lui şi sub el, o cruce. Iar pe braţe şi pe palme are o armă, un rechin, zaruri, o motocicletă şi o diavoliţă.

ADVERTISEMENT

Relaţii tumultuoase

La capitolul relaţii, Rodman a fost mereu în prim plan. În cartea sa autobiografică, amintea de faptul că Madonna l-a încuiat într-o cameră de hotel pentru că voia să rămână gravidă cu el. Fostul baschetbalist a fost însurat de 3 ori, dar a divorţat de la fel de multe ori. Pe prima soţie, Annie Bakes, a cunoscut-0 în ’87, iar un mai târziu venea primul copil, Alexis. S-au despărţit în 1992, Annie acuzându-l că a „primit în dar“ de la soţul ei… o boala venerică.

În 1996, în culmea gloriei, starul NBA s-a cuplat cu Madonna. În autobiografia sa, Rodman povestea: „Eram odată în Las Vegas, la masa de zaruri, când am primit un telefon din New York (n.r. – de la starul pop). Parcă murise cineva. M-am ridicat de la masă, am zburat 5 ore la New York şi mi-am făcut treaba. După ce-am terminat, ea stătea în cap în încercarea de a creşte şansele de concepţie, ca orice fata care vrea să rămână gravidă. Eu am zburat înapoi spre Las Vegas şi mi-am reluat jocul de unde îl lăsasem“.

ADVERTISEMENT
Dennis Rodman, un personaj viu colorat. FOTO: thesun.co.uk
Dennis Rodman, un personaj viu colorat. Cu Madonna. FOTO: thesun.co.uk

Carmen Electra era unul dintre starurile din Baywatch, în 1998, când s-au cunoscut. Au avut o relaţie plină de episoade picante. Diva povestea că Rodman i-a făcut o surpriză şi a dus-o baza de antrenament a lui Chicago Bulls, când echipa era liberă. Au făcut dragoste peste tot, inclusiv pe terenul pe care Michael Jordan a scris istorie. La altar au ajuns la 7 dimineaţa, într-o capelă mică din Vegas. Peste nouă zile au cerut anularea căsătoriei.

Dennis Rodman, un personaj viu colorat. FOTO: thesun.co.uk
Dennis Rodman, un personaj viu colorat. Alături de Carmen Electra. FOTO: thesun.co.uk

A treia căsătorie a fost cu Michelle Moyer, între 2003 şi 2012, dar ieşise deja din lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Accidentările din afara terenului

Cuceririle sale l-au dus deseori pe prima pagină, dar nu toate amintirile legate de femei sunt şi plăcute. Într-un interviu pentru revista Vice, starul a povestit, cu lux de amănunte, cum şi-a fracturat… penisul. De trei ori. Prima dată, pe un vas, în Dallas. „Eram pe o barcă în Dallas, Texas şi stăteam la soare toată ziua, petreceri, băutură. Am ajuns cu iubita mea într-un pat enorm în cabina vasului şi mi-a zis că vrea să încercăm ceva nou. ‘Du-te acolo! Vreau să vii în viteză şi să sari pe mine’. Aşa am făcut şi, când am sărit, am auzit un trosnet şi era sânge peste tot. Ea ţipa că m-a omorât. I-am spus ‘Nu, dragă, nu m-ai omorât. Mi-am rupt p***’.“

A doua oară a păţit-o de la o partidă de sex… oral. O „prietenă“ l-a vizitat la Detroit. Citise ea nişte chestii noi şi voia să le pună în practică. Atunci când a făcut-o, n-a ieşit prea bine. Iarăşi, sânge peste tot. A treia oară era la New York. Diagnosticul oficial al medicului: penis contuzionat.

Prietenia cu un dictator

Dennis Rodman, un personaj viu colorat. FOTO: thesun.co.uk
Dennis Rodman, un personaj viu colorat. Bun prieten cu dictatorul Kim Jong Un. FOTO: thesun.co.uk

Kim Jong Un, liderul autoritar al Coreei de Nord, este fan declarat al lui Dennis Rodman. În 2013, răspuzând unei invitaţii oficiale, fostul baschetbalist şi-a vizitat fanul, în calitate de ambasador SUA. A fost chimie din prima secundă. Povestea chiar el într-un podcast pentru Mike Tyson: „Ce-mi aduc aminte e că luam cina şi ne îmbătasem rău amândoi. Kim a început să cânte karaoke şi eu habar nu aveam ce zice. Toţi aplaudau. Apoi a chemat un cor de fete. Erau mişto, dar au cântat un singur cântec. Coloana sonoră de la serialul Dallas“.

ADVERTISEMENT