News

Cum și-a găsit tatăl fiul după ce micuțul a fost bătut de părinții altui copil: ”Plângea, tremura”

Cum și-a găsit tatăl fiul după ce micuțul a fost bătut de părinții altui copil. Micuțul e traumatizat după bătaia primită și nu își revine.
24.03.2023 | 22:46
Cum sia gasit tatal fiul dupa ce micutul a fost batut de parintii altui copil Plangea tremura
Cum și-a găsit tatăl fiul după ce a fost bătut. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Cum și-a găsit tatăl fiul după ce micuțul a fost bătut de părinții altui copil? Tatăl spune că micuțul e traumatizat. ”Plângea, tremura, toţi copiii erau speriaţi!”, spune tatăl, vizibil supărat de întreaga situație.

Cum și-a găsit tatăl fiul după ce a fost bătut

Un copil dintr-o localitate din Timiș a fost bătut de tatăl unui coleg de clasă, după o ceartă dintre cei doi copii de 15 ani. Agresorul, un bărbat recalcitrant, s-a gândit să-și apere fiul cu pumnul, astfel că l-a bătut pe celălalt copil.

ADVERTISEMENT

Imaginile au fost filmate de un alt copil, iar în acestea se vede cum bărbatul își ia avânt și îl lovește puternic în cap pe băiatul de 15 ani. Totul, după o ceartă dintre victimă și copilul agresorului. La întreaga scenă a participat și soția agresorului, consilier USR în comuna din Timiș.

Părinții au fost sunați imediat de unul dintre martorii la scenele șocante. ”Am plecat de acasă direct acolo. El plângea, tremura, la fel ca toţi copiii de acolo. Toţi erau speriaţi. Dânşii tocmai ce plecaseră când am ajuns eu acolo”, s-a plâns Liviu Bodescu, tatăl copilului bătut.

ADVERTISEMENT

Bătăușul a fost reținut de polițiști după ce părinții copilului bătut au depus plângere la Poliție și au obținut certificat medico-legal care arată că băiatul lor a fost lovit cu bestialitate. ”Au fost doar nişte simple ameninţări între copii. Că te prind, te bat şi chestii din astea. Nu-i normal să te duci pe stradă şi să-ţi faci tu legea”, s-a plâns tatăl victimei.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, conform autorităților. Un caz similar a fost înregistrat în Giurgiu, unde o mamă a intrat în școala unde învață fiul său și a luat la bătaie două eleve, tot pentru o ceartă între copii.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 47 de ani din judeţul Giurgiu a fost reţinută după ce a intrat într-o sală de clasă, în timpul orelor, într-o școală din localitatea Frăteşti. Agresoarea a lovit două eleve în burtă și peste față. Incidentul s-a produs în urma unor neînțelegeri mai vechi între copilul său și cele două fete.

”În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, din primele cercetări reieşind faptul că în ziua de 22 martie a.c., în intervalul orar 15.00-16.00, în interiorul şcolii, în timpul predării cursurilor, ar fi pătruns o femeie, de 47 de ani, din localitatea Frăteşti, mama unui elev, care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, ar fi agresat fizic două eleve, de 12 ani, prin aplicarea de lovituri la nivelul feţei şi abdomenului”, a precizat IPJ Giurgiu, referitor la acest caz.

ADVERTISEMENT
Tags: