News

Cum și-a găsit un sucevean mașina în parcarea blocului: “O fi dormit la amantă”

Supriză de proporții pentru un bărbat din Suceava. A fost șocat de felul cum și-a găsit mașina în fața blocului.
07.08.2021 | 15:51
Cum sia gasit un sucevean masina in parcarea blocului O fi dormit la amanta
ADVERTISEMENT

Weekend cu probleme pentru bărbat din Suceava. Acesta avut parte de o surpriză de proporţii, în dimineaţa zilei de sâmbătă.

Maşina suceveanului, marca Audi, era parcată în zona Nordic din municipiul Suceava. Vecinii săi au văzut-o la prima oră a dimineţii şi au dat alarma.

ADVERTISEMENT

Bărbatul şi-a găsit maşina acoperită, dintr-un capăt în altul, cu un strat gros de făină şi ouă crude, potrivit newsbucovina.ro.

Un sucevean și-a găsit mașina acoperită cu un strat gros de făină de grâu și ouă crude. ”O fi dormit la amanta și i-a făcut nevasta clătite”

 

Cel mai probabil este vorba despre o răzbunare. În orice caz, imaginile publicate pe Facebook au stârnit reacţii pline de umor.

ADVERTISEMENT

”Bună dimineața…de unde se știe ca ,e o gospodină, poate fi și un gospodar…”, a scris Ana.

”O fi dormit la amanta și i-a făcut nevasta clătite”, s-a amuzat o altă persoană pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

”100 % a fost răzbunarea unei bucătărese care nu era apreciată pentru munca ei în bucătărie”

Unii comentatori i-au transmis proprietarului maşinii că în zonă sunt camere de supraveghere şi ar putea să se uite ca să afle cine este făptaşul.

”Nu e de râs. Eu m-aș uita după o camera de luat vederi in apropiere și asi face reclamație , indiferent că e la amanta sau poate a dormit liniștit în casa lui , poate fi și o ea”, a sugerat Marian.

ADVERTISEMENT

Un român a vrut să fenteze parcarea la Mamaia

Exasperat de parcarea scumpă de pe litoral și de banii pe care trebuia să-i lase pentru fiecare oră în care nu folosea mașina, un șofer şi-a scos plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului.

Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din….parcare. Poliţiştii locali l-au identificat în baza de date şi l-au sancţionat cu 500 de lei pentru încălcarea prevederilor HCLM 123/2021.

Mai mult decât atât, agenţii Direcţiei Generale Poliţia Locală au dispus şi ridicarea maşinii şi transportarea acesteia în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr.1, anunţă Primăria Constanţa.

ADVERTISEMENT