News

Cum și-a înscenat un curier o întreagă tâlhărie! A vrut să acopere o datorie mai veche

20.03.2021 | 13:47
Cum sia inscenat un curier o intreaga talharie A vrut sa acopere o datorie mai veche
Poliția a înțeles destul de repede ițele cazului. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cum și-a înscenat un curier o întreagă tâlhărie! Angajatul unei firme din Simeria, județul Hunedoara le-a spus șefilor că a fost atacat cu spray lacrimogen pentru a i se fura banii. În urma altercației, bărbatul spune că a rămas fără suma de 18.000 de lei.

De fapt, adevărul a fost cu totul altul. În realitate, banii îi trebuiau să acopere o datorie mai veche pe care acesta o avea. Culmea, tânărul, în vârstă de 22 de ani, nu a ezitat o clipă și a chemat chiar și Poliția.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a plâns oamenilor legii că, în timp ce se afla în localitatea Săulești, a fost tâlhărit și i-au fost furați banii de către persoane necunoscute.

Cum și-a înscenat un curier o tâlhărie!

Imediat, polițiștii au preluat cazul și au început cercetări pentru tâlhărie calificată. Nu mică le-a fost surpriza când, în urma investigațiilor, s-a stabilit că tânărul a mințit.

ADVERTISEMENT

„Din cercetări, a reieșit faptul că acesta a înscenat furtul sumei de bani respective pentru acoperirea unor datorii mai vechi și a fost ajutat în acest demers de alți trei tineri (doi tineri și o tânără, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani)”, au transmis reprezentanții Poliției Hunedoara.

Puși în fața noilor date, polițiștii au schimbat încadrarea juridică. Aceștia fac acum cercetări pentru delapidare și inducerea în eroare a organelor judiciare.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, tânărul a fost reținut, iar după percheziții la el acasă, au fost recuperați 11.000 de lei. Nu se știe încă ce s-a întâmplat cu restul de bani.

Culmea, și ceilalți trei tineri, care l-au ajutat să însceneze tâlhăria, sunt cercetați pentru complicitate la delapidare și inducerea în eroare a organelor judiciare.

ADVERTISEMENT

Și ei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței pentru luarea măsurilor legale. Cei trei riscă acum chiar închisoarea.

ADVERTISEMENT
Tags: