Life

Cum și-a luat Fulgy apartamentul de 150.000 de euro. Din ce a făcut atât de mulți bani

Fulgy a dezvăluit cum și-a luat apartamentul de 150.000 de euro și din ce a făcut atât de mulți bani.
02.06.2021 | 08:17
Cum sia luat Fulgy apartamentul de 150000 de euro Din ce a facut atat de multi bani
Cum și-a luat Fulgy apartamentul de 150.000 de euro. Din ce a făcut atât de mulți bani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fulgy a dezvăluit cum și-a luat apartamentul de 150.000 de euro și din ce a făcut bani în plină pandemie. Tânărul a decis să facă lumină în acest caz după ce s-a scris că părinții sunt cei care i-au cumpărat locuința costisitoare.

Băiatul Clejanilor a avut parte numai de controverse în ultimul timp. Înainte să fie oprit de Poliție și testat pozitiv pentru consum de droguri, în urmă cu câteva zile, Fulgy le-a prezentat urmăritorilor apartamentul său din Capitală.

ADVERTISEMENT

Cum și-a luat Fulgy apartamentul de 150.000 de euro. Din ce a făcut atât de mulți bani

În cadrul unui InstaStory, Fulgy a vorbit despre apartamentul său din zona Dristor a Capitalei, după ce s-a speculat că părinții ar fi achiziționat locuința luxoasă a fiului lor.

Tânărul a răbufnit și le-a spus internauților că el și-a cumpărat apartamentul cu banii lui. Fulgy a reușit să facă bani din canalul său de YouTube.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-a cumpărat nimeni nimic, mi-am luat totul din banii mei. Nu mai dați informații false!”, a declarat Fulgy pe Instagram.

Canalul său include o televiziune online, un podcast, concerte live cu soliști invitați și chiar lecții de chitară pentru abonați.

ADVERTISEMENT

Fiul Clejanilor a introdus și un sistem de membership pe bază de abonament, de la 30 la 500 de lei, în funcție de facilitățile oferite. Tânărul de 23 de ani ar vrea să acceseze fondurile europene pentru a-și demara proiectele muzicale.

Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Fulgy i-a spus prezentatorului că a absolvit Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti” și a fost primul în toți cei 12 ani de școală.

ADVERTISEMENT

„Asta înseamnă că o să fiu ambasador al muzicii pe pătrățica mea: ce înseamnă muzică lăutărească, muzică tehno, orice înseamnă muzică în România.

(…) Eu am absolvit Colegiul Național de Arte «Dinu Lipatti». Din clasa întâi până în a XII-a, am avut locul I”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.

Fulgy, prins drogat la volanul mașinii

În urmă cu câteva zile, Fulgy a fost oprit de polițiști și a fost testat cu aparatul Drugtest, care s-a dovedit a fi pozitiv.

Tânărul a fost dus la INML pentru investigații suplimentare, iar reacția pe care a avut-o la adresa jurnaliștilor a șocat pe toată lumea. Fulgy le-a spus că este „pui de șmecher” și i-a luat peste picior.

Uterior, Dan Manole, așa cum este numele său real, le-a spus fanilor că regretă ce a făcut și știe că nu este un exemplu pentru tineri.

ADVERTISEMENT