Life

Cum și-a parcat un bucureștean bolidul de lux. Reacții prompte ale celor prezenți la Ikea Băneasa

Cum și-a parcat un bucureștean bolidul de lux în Capitală. Bărbatul a fost aspru criticat de persoanele care se aflau la Ikea Băneasa.
25.03.2023 | 18:35
Cum sia parcat un bucurestean bolidul de lux Reactii prompte ale celor prezenti la Ikea Baneasa
Cum și-a parcat un bucureștean bolidul de lux. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cum și-a parcat un bucureștean bolidul de lux la Ikea Băneasa. Oamenii au fost stupefiați când au văzut ce a făcut șoferul, cu parcarea aproape goală.

Cum și-a parcat un bucureștean bolidul de lux în Capitală

Un bucureștean a fost aspru criticat pentru felul în care și-a parcat bolidul de lux. Totul s-a întâmplat la IKEA Băneasa, iar oamenii nu l-au lăsat să scape prea ușor pentru fapta sa.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a ajuns rapid vedetă pe internet, dar nu pentru că ar fi făcut ceva bine, ci pentru că a stârnit multe controverse. Acesta nici nu a luat în calcul faptul că parcarea era pe jumătate goală și a decis să își parcheze bolidul de lux așa cum a simțit.

Mașina nu a fost pusă pe un singur loc, ci pe două locuri, la IKEA Băneasa. Probabil acesta se grăbea foarte tare să ajungă după mobilă și a sperat că va trece neobservat.

ADVERTISEMENT

„Ikea Băneasa. Parcarea e semi-goala, sunt locuri, doar ma deranjează demonstrația asta de șmecherie”, a scris persoana care a făcut publice imaginile.

Nu a fost cazul de așa ceva însă, pentru că internauții l-au criticat imediat pentru parcarea neregulamentară. Oamenii au declarat că au fost deranjați de această „dovadă de șmecherie”.

ADVERTISEMENT
Cum și-a parcat un bucureștean bolidul de lux
Cum și-a parcat un bucureștean bolidul de lux în Capitală. Foto: Facebook

Oamenii, extrem de nemulțumiți de această parcare

Tocmai de aceea, această postare despre felul în care și-a parcat bucureșteanul mașina a avut 170 de persoane care au comentat.

„E ceva, dar nu de șmecherie”, „Te-ai gândit că mașina e foarte lungă și ar deranja în spatele ei” sau  „N-am cum boss, că mi-o zgârie”, au mai fost câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Parcările neregulamentare sunt la ordinea zilei în Capitală.  Cei care parchează neregulamentar sunt amendați și pot să scoată din buzunare chiar și până la 870 de lei, dar și puncte de penalizare.

Cumulul amenzii poate să fie doar pe jumătate din valoarea inițială dacă amenda este plătită în termen de 15 zile de la momentul primirii acesteia.

ADVERTISEMENT