Life

Cum și-a petrecut Gabriela Prisăcariu ziua onomastică: “Deocamdată, Dani nu mi-a dat nimic cadou”

Gabriela Prisăcariu și-a sărbătorit ziua onomastică pe 8 noiembrie și a dezvăluit cum a petrecut-o. Vedeta încă nu a primit un cadou de la Dani Oțil.
09.11.2022 | 00:03
Cum sia petrecut Gabriela Prisacariu ziua onomastica Deocamdata Dani nu mia dat nimic cadou
Gabriela Prisăcariu și-a sărbătorit ziua onomastică. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu se numără printre vedetele care și-au sărbătorit marți ziua onomastică. Ce planuri a avut soția lui Dani Oțil pentru această zi specială?

Gabriela Prisăcariu și-a sărbătorit ziua onomastică. Cum a petrecut soția lui Dani Oțil

Pe 8 noiembrie, creștinii au sărbătorit Sfinții Mihail și Gavril. Multe vedete din showbiz-ul românesc poartă numele arhanghelilor, printre care și partenera lui Dani Oțil.

ADVERTISEMENT

În dimineața zilei de 8 noiembrie, Gabriela Prisăcariu a spus că soțul ei încă nu i-a oferit niciun cadou. De asemenea, aceasta a mai spus că nu are planuri mari pentru a această zi, ci doar să stea acasă cu soțul și copilul.

Frumoasa blondină își va serba oricum ziua de naștere pe 22 noiembrie, atunci când va împlini 30 de ani, așa că va sărbători atunci.

ADVERTISEMENT

“Cel mai probabil o să stau acasă cu bebelușul și cu soțul. Deocamdată, Dani nu mi-a dat nimic cadou, el acum este și la serviciu, vedem mai târziu.

Nu am gătit nimic special pentru această zi. Vedem cum decurg lucrurile pe parcursul zilei.

Oricum, urmează ziua mea de naștere pe 22 noiembrie, atunci o să împlinesc 30 de ani, așa că o să îmi serbez ziua, cel mai probabil.

ADVERTISEMENT

Acum vă rog să mă scuzați, dar trebuie să îmi culc bebelușul.”, a declarat fotomodelul pentru click.ro.

Pe rețelele de socializare, Gabriela Prisăcariu le-a mulțumit fanilor pentru toate mesajele pe care le-a primit cu ocazia zilei sale onomastice. Ulterior, vedeta s-a fotografiat cu un pahar de șampanie în mână.

ADVERTISEMENT

Ce au spus Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil despre al doilea copil

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pentru prima dată în septembrie 2021, atunci când blondina l-a adus pe lume pe micuțul Tiago. Cei doi au fost întrebați dacă au de gând să facă și un al doilea copil.

Recent, cei doi soți au plecat la Istanbul pentru a se bucura de câteva zile petrecute împreună. Amândoi sunt foarte ocupați, iar fiul lor îi solicită destul de mult, așa că au decis să plece într-o scurtă escapadă.

Inițial, fanii au crezut că cei doi vor să-i facă un frățior sau o surioară fiului lor și de aceea au decis să petreacă câteva zile în doi. Un al doilea copil nu este în plan, după cum a explicat fotomodelul.

“Ce voiam eu să vă zic… N-am venit în Istanbul ca să facem un frățior, am venit să dormim și să mâncăm.

Încerc să mă fac înțeleasă. Vreau să dorm și să mănânc.”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Viața celor doi s-a schimbat foarte mult de când s-a născut fiul lor, după cum au recunoscut în ultimul an.

ADVERTISEMENT