Life

Cum și-a pus viața în pericol o tânără de 29 de ani după ce și-a mărit excesiv buzele: ”Nu mai puteam să respir”

O tânără de 29 de ani a ajuns de urgență la spital după ce și-a dorit buze voluminoase. Femeia a dezvăluit prin ce a trecut din cauza operației estetice.
26.04.2022 | 17:54
Cum sia pus viata in pericol o tanara de 29 de ani dupa ce sia marit excesiv buzele Nu mai puteam sa respir
O tânără de 29 ani, de urgență la spital din cauza buzelor voluminoase. Ce a pățit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lauren Evens merge de patru ani la medicul estetician care o ajută să aibă buze frumoase și voluminoase, însă săptămâna trecută a fost nevoită să meargă la doctor după ce și-a completat filler-ul. Ce a pățit femeia?

O tânără de 29 ani, de urgență la spital din cauza buzelor voluminoase. Ce a pățit

Femeia, care este mama a doi copi mici, a mărturisit că a suferit o reacție alergică la scurt timp după ce și-a injectat acid hialuronic. Tânăra de 29 de ani și-a pus viața în pericol după ce și-a mărit excesiv buzele.

ADVERTISEMENT

Aceasta a povestit că buzele ajunseseră să arate precum fundul unui babuin, lucru care a făcut-o să-și dea seama că ceva este în neregulă. Buzele i s-au umflat mai mult decât era normal și au pus presiune asupra căilor respiratorii.

„Buzele mele arătau ca fundul unui babuin. Au fost de șase ori mai mari decât dimensiunea lor normală. A fost foarte dureros. Am intrat în șoc anafilactic.

ADVERTISEMENT

Gâtul meu a început să se umfle, iar căile respiratorii au început să se închidă. Practic mi-au injectat adrenalină și asta a funcționat. 

Buzele mă dureau foarte tare și mă simțeam puțin rău. Nu puteam să închid gura și mă chinuiam foarte mult să vorbesc”, a declarat Lauren Evens pentru Mirror.

ADVERTISEMENT
Lauren Even, buze umflate
Lauren Even, buze umflate. Sursa foto: Mirror. Colaj: Fanatik

Lauren Evens, alergie după injectarea de acid în buze

Imediat ce a intrat pe mâna cadrelor medicale de la spital femeia a primit antihistaminice, care i-au mai redus din inflamație. Tot incidentul ar fi plecat de la o greșeală comisă de medicul estetician ales de tânără.

Se pare că doctorul nu ar fi completat cu 1 ml de filler așa cum s-a petrecut la cea mai recentă întâlnire, ci mai mult. De menționat faptul că, Lauren Evens mergea la acest medic o dată la 6 luni, povestea sa fiind un exemplu bun și pentru alte femei.

ADVERTISEMENT

Din păcate, aceste operații estetice pot duce la numeroase alergii sau complicații, lucru care poate fi o experiență neplăcută pentru tinerele care vor să arate bine.

ADVERTISEMENT