Fotbal international

Cum și-a sărbătorit Beckham ziua în izolare! N-a uitat de fotbal și pregătește un transfer de la Barcelona

03.05.2020 | 14:34
Cum sia sarbatorit Beckham ziua in izolare Na uitat de fotbal si pregateste un transfer de la Barcelona
ADVERTISEMENT

David Bekham a împlinit ieri, 2 mai, 45 de ani și a sărbătorit ziua de naștere împreună cu familia la reședința din Florida. Petrecerea a fost una restrânsă, din cauza restricțiilor impuse de autorități pe perioada coronavirusului.

Familia i-a fost aroape lui David Beckham de ziua lui

David Beckham s-a distrat de minune la împlinirea vârstei de 45 de ani, chiar dacă nu a avut parte de o petrecere fastuoasă. Beckham s-a bucurat de prezența familiei sale și a avut timp de un grătar, plus alte surprize făcute de copiii săi și de Victoria, soția sa.

ADVERTISEMENT

N-a lipsit nici tortul, cu 45 de lumânări colorate în care David a suflat amuzat, momentul fiind impărtășit de Victoria cu fanii săi de pe rețelele de socializare.

Romeo și Cruz, băieții săi i-au gătit de ziua sa, în timp ce marele absent a fost băiatul cel mare, Brooklyn (21 de ani), izolat într-o altă locație din SUA, cu iubita Nicola Peltz.

ADVERTISEMENT

Luis Suarez, dorit insistent de David Beckham la Inter Miami

De ziua lui, David Beckham nu a uitat nici de fotbal și pregătește o super mutare la Inter Miami, echipa pe care o deține în MLS. „Becks” se pregătește să-l aducă pe nimeni altul decât Luis Suarez, unul dintre cei mai buni jucători din lotul Barcelonei.

Luis Suarez este dorit insistent la Inter Miami, echipa lui David Beckham și a recunoscut într-un interviu în presa din Spania, că poate fi o opțiune bună pentru el, în cazul în care pleacă de la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

„Nu știi niciodată, am contract cu Barcelona, dar în viitor ar putea fi o ligă atractivă. SUA este o opțiune bună”, a declarat Luis Suarez.

Conducerea Barcelonei s-a gândi deja la câteva variante de înlocuire pentru Luis Suarez și anume Lautaro Martinez de la Inter Milano sau Pierre-Emerick Aubameyang de la Arsenal.

ADVERTISEMENT