Life

Cum și-a serbat Mihaela Rădulescu ziua de naștere. Petrecere cu șampanie scumpă și foc de artificii

Mihaela Rădulescu a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani. Jurata de la Maked Singer România s-a bucurat de o zi de naștere specială, alături de oamenii dragi din viața ei.
04.08.2021 | 16:33
Cum sia serbat Mihaela Radulescu ziua de nastere Petrecere cu sampanie scumpa si foc de artificii
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV și-a serbat recent fiul, Ayan, care a împlinit 17 ani. Marți, 3 august, a fost rândul frumoasei brunete să fie în centrul atenției pentru că a mai adunat un trandafir în buchetul vieții.

Fosta prezentatoare de la Ferma a petrecut la Monaco, acolo unde băiatul și partenerul ei de viață, Felix Baumgartner, i-au organizat o petrecere pe cinste, la un restaurant de fițe.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a fost surprinsă cu o masă festivă de la care nu au lipsit șampania scumpă și tortul de ciocolată. Atmosfera a fost una specială, seara încheindu-se cu un foc de artificii în cinstea vedetei.

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum a petrecut jurata de la Masked Singer România și cu cine

Fosta jurată de la „Românii au talent” a avut parte de o zi de naștere de neuitat. Vedeta de la Pro TV i-a avut aproape pe cei mai dragi oameni din viața sa, fiul și iubitul austriac.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu și-a dorit să trăiască totul la intensitate maximă, să simtă că este o ocazie specială, după cum chiar ea a dezvăluit într-o postare din mediul virtual.

Totodată, diva de la Monaco a ținut să le mulțumească celor care s-au gândit la ea în această zi mare, chiar dacă se află la mare distanță, precizând că s-a bucurat de toate urările primite.

ADVERTISEMENT
Imagini de la ziua de naștere a Mihaelei Rădulescu
Imagini de la ziua de naștere a Mihaelei Rădulescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mihaela Rădulescu, zi de naștere alături de cei dragi, la Monaco

„Azi am vrut să… simt. Să mă bucur de copil, de bărbat și de… prietenii care mi-au trimis flori, urări faine și atâtea gânduri bune.

Ador să am casa plină de flori albe, iubesc să am oamenii dragi lângă mine, mi-e dor de mor de cei din familie care-s prin prea multe țări, dar i-am simțit, auzit și pupat pe toți, chiar și de la distanță. 

ADVERTISEMENT

M-au bucurat mult toate semnele de drag de la colegii mei de la Pro, de la foști colegi și de la oameni pe care nu i-am văzut de ani buni…

Am avut o zi frumoasă, am trăit-o din plin, am răspuns mai puțin la telefon și mult mai mult la… zâmbetele de la Ayan și Felix. 

Am TRĂIT o zi minunată. Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la zâmbetul meu de azi… și de fiecare zi, când se întâmplă să fiu fericită, sănătoasă și iubită. Ca-n urările voastre”, a scris Mihaela Rădulescu, pe Instagram, alături de câteva imagini.

ADVERTISEMENT