Life

Cum și-a serbat Niculina Stoican ziua de nume. Artista a avut o zi cât se poate de plină

Niculina Stoican se numără și ea printre artistele din România care și-au serbat astăzi ziua de nume. În cazul ei însă, programul a fost unul destul de agitat.
06.12.2022 | 17:55
Cum sia serbat Niculina Stoican ziua de nume Artista a avut o zi cat se poate de plina
Niculina Stoican și-a serbat ziua de nume la locul de muncă, alături de colegi. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dacă în copilărie, Niculina Stoican era sărbătorită cum se cuvine, iată că acum, artista pune mai mult preț pe cariera sa.

Niculina Stoican și-a serbat ziua de nume la muncă

Niculina Stoican nu a avut parte de o onomastică, așa cum s-a întâmplat în cazul altor artiști, de ziua de nume, așa că de Sfântul Nicolae a fost la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat la Antena Stars, cântăreața de muzică populară a dezvăluit că a petrecut întreaga zi alături de colegele sale de la grup, dar și cu mai mulți soliști de la orchestră.

”Sunt la serviciu, sunt cu colegele mele de la grup și cu câțiva dintre colegii mei care au mai rămas de la soliști și de la orchestră”, a mărturisit cântăreața de muzică populară, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a avut parte de o petrecere, Niculina Stoican își amintește cu mare drag perioada în care era mică.

A trecut mult timp de atunci, însă amintirea continuă să fie una vie. Celebra cântăreață de muzică populară a dezvăluit că de Moș Nicolae, bunica ei cumpăra bomboane vărsate cu lapte și de asemenea, le oferea celor mici halva, dar și marmeladă.

ADVERTISEMENT

Cele mai frumoase amintiri din copilăria Niculinei Stoican

Un alt preparat vedetă de 6 decembrie la acea vreme erau cartofii la cuptor cu brânză și cu zeamă de varză, dar și sucul cu apă și zahăr.

Niculina Stoican a mai dezvăluit sursei citate că a avut o copilărie extrem de frumoasă, iar asta a ajutat-o enorm pe parcursul vieții sale.

ADVERTISEMENT

A păstrat cele mai frumoase lecții de la acea vreme și, susține ea, a devenit bun om bun dar și echilibrat, care nu s-a schimbat deloc de-a lungul anilor care au trecut.

”Eu am avut cea mai frumoasă copilărie din lumea asta și probabil că asta m-a ajutat foarte tare și pe parcursul vieții, să mă păstrez echilibrată și un om bun, pentru că asta este cea mai mare calitate pe care o putem avea”, a mai dezvăluit artista, pentru sursa citată.

Printre altele, Niculina Stoican a mai spus și că pentru ea, iubirea este cea mai mare putere a lumii, care o face mereu să zâmbească, indiferent de situație.

Amintim că Niculina Stoican a fost și cea care a pregătit un spectacol în memoria regretatului artist, Petrică Mîțu Stoian, având însă grijă să respecte și dorința surorilor acestuia.

ADVERTISEMENT