Fotbal international

Cum şi-a speriat Harlem Gnohere adversarii de la Hajduk Split. “M-am pregătit special!”

10.08.2018 | 17:32
Cum sia speriat Harlem Gnohere adversarii de la Hajduk Split Mam pregatit special

Hajduk Split – FCSB s-a terminat la egalitate, scor 0-0, în prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League care a avut loc în Croaţia, iar Harlem Gnohere l-a speriat pe un adversar al echipei pentru care evoluează şi Steliano Filip, fostul jucător al lui FC Dinamo Bucureşti.

Harlem Gnohere nu a reuşit să înscrie în poarta lui Posavec, deoarece Bozo Mikulic şi Stipe Vukur şi-au făcut treaba foarte bine în centrul apărării lui Hajduk Split. Deşi nu şi-a trecut numele pe tabela de marcaj, atacantul francez din lotul FCSB-ului l-a înfricoşat pe un adversar de la echipa din Croaţia.

Harlem Gnohere l-a speriat pe un adversar de la Hajduk Split

Bozo Mikulic, fotbalistul în vârstă de 21 de ani de la Hajduk Split, susţine că Harlem Gnohere l-a speriat înaintea duelului direct cu FCSB, iar fundaşul central născut în Split, Croaţia, a fost nevoit să îl urmărească pe atacantul francez într-un videoclip pentru a vedea de ce este capabil.

“Pentru prima dată în cariera mea m-am uitat la un videoclip de-al unui atacant (n.r – Gnohere). Am urmărit să văd cu ce picior se descurcă mai bine și m-am pregătit special. Stipe a făcut o treabă bună, la fel ca întreaga echipă. Am fost foarte buni în apărare, dar și în atac. Avem dreptul să sperăm la calificare. Am ratat, dar am fost agresivi din primul minut, iar publicul ne-a sprijinit. Trebuia să marcăm un gol sau două”, a spus Bozo Mikulic după Hajduk Split – FCSB 0-0.

Bozo Milkulic este încrezător înaintea meciului FCSB – Hajduk Split

Deşi a terminat la egalitate cu FCSB în manşa tur din turul 3 preliminar al Europa League, Bozo Mikulic speră ca Hajduk Split să se califice în play-off, acolo unde ar urma să se dueleze cu echipa câştigătoare dintre Rapid Viena şi Slovan Bratislava. Formaţia din Austria a fost învinsă cu 2-1 în prima manşă.

“Sper să ne îmbunătățim jocul pe viitor pentru ca spectatorii să se bucure de cel mai frumos fotbal. Păcat că nu am câștigat. Dar trebuie să gândim pozitiv, este bine că nu am primit gol. Este o plăcere să joci în fața acestor fani și îmi pare rău că nu i-am putut răsplăti cu o victorie. Mergem să câștigăm la București. Am dovedit că avem dreptul să ne gândim la asta”, a spus Bozo Mikulic.

Cine este Bozo Mikulic

Bozo Mikulic, fundaşul de la Hajduk Split pe care Harlem Gnohere l-a speriat în meciul din turul 3 preliminar al Europa League

Bozo Mikulic s-a născut pe 29 ianuarie 1997 şi este originar din Split, Croaţia. Fundaşul central cu o înălţime de 1,97 a ajuns la Hajduk pe 1 iulie 2019 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021 cu gruparea croată. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru RNK Split U17 şi U19, NK Imotski, RNK Split şi Sampdoria U19. Pentru Hajduk Split a jucat în 3 meciuri.

Citeşte şi: Jucătorul care l-a dat “pe spate” pe Gigi Becali în Hajduk Split – FCSB 0-0. “A fost extraordinar!”

Cine este Harlem Gnohere

În vârstă de 30 de ani, Harlem Gnohere a ajuns la FCSB pe 6 ianuarie 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2020. A jucat pe parcursul carierei la Royal Excelsior Virtor, Royal Excel Mouscron, KVC Westerlo, FC La Tour/ Le Paquier, RAEC Mons, FC UGS Geneve, FC Bulle, Dinamo Bucureşti şi RSC Charleroi. Pentru FCSB, Harlem Gnohere a jucat în 64 de meciuri, a înscris 29  de goluri şi 2 pase decisive.

Returul dintre FCSB şi Hajduk Split va avea loc joi, 16 august, de la ora 21.30, pe “Arena Naţională”. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.