Life

Cum și-a surprins Carmen de la Sălciua viitorul soț, de ziua lui de naștere: „E diferit de toți bărbații pe care i-am cunoscut”

Marian Corcheș, viitorul soț al cântăreței Carmen de la Sălciua, împlinește astăzi 36 de ani, motiv pentru care interpreta de muzică de petrecere a pus la cale mai multe surprize.
14.07.2022 | 14:04
Cum sia surprins Carmen de la Salciua viitorul sot de ziua lui de nastere E diferit de toti barbatii pe care iam cunoscut
Carmen de Sălciua, extrem de fericită alături de viitorul soț, Marian Coarcheș. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a luat o pauză de la orice activitate de dragul viitorului ei soț. Aceasta este prima surpriză pe care i-a pregătit-o lui Marian, cu care va petrece toată ziua.

Carmen de la Sălciua îl răsfață pe viitorul soț, de ziua lui

Omul care i-a cucerit inima cântăreței de muzică de petrecere face 36 de ani. Marian este cu doar 3 ani mai mare decât Carmen și, potrivit declarațiilor făcute de artistă pentru FANATIK, este bărbatul pe care îl aștepta dintotdeauna.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cadourile pe care vedeta i le-a făcut lui Marian este un videoclip în care apare, în premieră, și el. Carmen de la Sălciua spune că filmarea clipului a mers ca pe roate, iar imaginile pe care fanii le pot vedea deja pe Youtube sunt desprinse din viața ei, nefiind nevoie să joace vreo scenă.

„Melodia pe care am lansat-o pentru Marian este doar cireașa de pe tort. I-am făcut câteva cadouri.

ADVERTISEMENT

I-am luat un tort pe care l-am postat și pe Instagram, dar mai am o mare surpriză despre care nu pot să zic pentru că e lângă mine. Chiar acum mergem spre surpriza pe care i-am pregătit-o”, a povestit Carmen, pentru FANATIK, râzând, iubitul ei ciulind urechile în speranța că poate artista se dă de gol.

Carmen a știut să păstreze secretul astfel încât viitorul ei soț să se bucure la fața locului de surpriza pe care a pus-o la cale vedeta.

ADVERTISEMENT
Carmen de la Sălciua, în culmea fericirii de când l-a cunoscut pe Marian. Foto: Instagram

„Trăiesc această relație din plin”

Carmen ne-a vorbit puțin și despre relația pe care o are cu Marian, cu care intenționează să ajungă în fața altarului. Artista a spus care este diferența între povestea ei de iubire actuală și ceea ce a trăit până la Coarcheș.

„El e foarte diferit de toți bărbații pe care i-am cunoscut. M-a făcut să văd alte perspective asupra viitorului. Sunt mai încrezătoare, atât în mine cât și în el.

ADVERTISEMENT

Eu trăiesc această relație din plin. Pentru asta m-am și rugat în toată perioada în care am fost singură”, a completat Carmen de la Sălciua.

Nu doar ea îi face surprize lui Marian, ci și el este destul de atent cu aleasa inimii sale. Artista este surprinsă de multe ori de partenerul ei de viață, despre care spune că este destul de romantic.

„Am interpretat, practic, iubirea noastră”

Fără să fie nevoie de ocazii speciale, Marian îi cumpără des flori, îi duce micul dejun la pat, iar acestea sunt doar câteva dintre gesturile pe care le face atunci când Carmen nu se așteaptă.

Revenind la melodia lansată de cântăreață, „Ține-mă de mână”, în care apare și iubitul ei, Carmen ne-a spus cum s-a descurcat acesta la filmări.

„El nu e din lumea asta, dar s-a descurcat foarte bine. Noi am interpretat, practic, iubirea noastră. Totul a fost natural.

Până acum, la clipuri, mai luam actori ca să intrăm în tot felul de roluri. De data asta nu a fost nevoie să joc. Clipul arată cum ne trăim noi iubirea, de fapt”, ne-a mai zis Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT