Fotbal international

Cum și-a umilit Cristiano Ronaldo un adversar, după un meci de Cupă. ”Eram complet rușinat, mă simțeam mic”

05.04.2021 | 14:16
Cum sia umilit Cristiano Ronaldo un adversar dupa un meci de Cupa Eram complet rusinat ma simteam mic
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este idolatrizat și de adversari, nu doar de copii și fani. Însă, nu întotdeauna reacțiile starului portughez au efectul așteptat de cei ce îi solicită suveniruri.

A simțit-o pe pielea lui unul dintre adversarii golgheterului lui Juventus. Internaționalul german Robin Gosens a povestit, în volumul autobiografic ”Dreams are Worthwile”, un moment în care s-a simțit umilit de superstarul portughez.

ADVERTISEMENT

Episodul care i-a avut ca protagoniști pe Gosens și Cristiano Ronaldo s-a petrecut în urmă cu doi ani, la finalul unui joc din Cupa Italiei, pierdut de Juventus.

Cum și-a umilit Cristiano Ronaldo un adversar, după un meci de Cupă: ”Nici nu m-a privit”

Fundașul german evoluează la Atalanta Bergamo, din 2017, când a fost achiziționat de la Heracles Almelo, din Olanda, și este unul dintre fotbaliștii care scriu istorie sub comanda lui Gian Piero Gasperini.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a mărturisit că și-a dorit enorm tricoul lui Cristiano Ronaldo și a profitat de întâlnirea cu acesta, într-un meci din sferturile Cupei Italiei, din 2019. Numai că dialogul dintre cei doi nu a decurs așa cum spera internaționalul german.

”După fluierul final, am mers la el și l-am întrebat: ’Cristiano, pot să primesc tricoul tău?’. Nici măcar nu m-a privit, a zis doar: ’Nu! ’. Mă înroșisem, eram complet rușinat. Am plecat, mă simțeam mic.

ADVERTISEMENT

Cunoașteți acel sentiment când faci ceva rușinos și te uiți în jurul tău să vezi dacă a mai observat cineva? Așa m-am simțit eu atunci și am încercat să mă ascund”, a povestit Gosens în volumul autobiografic, citat de Goal.

Cine este Robin Gosens

În vârstă de 26 de ani, Robin Gosens este de meserie mijlocaş de bandă, putând evolua fie în defensivă, fie la mijlocul terenului. Născut în Germania, fotbalistul are și cetățenie olandeză.

ADVERTISEMENT

A început fotbalul în țara natală, dar a fost transferat de Vitesse Arnhem, din prima ligă a Olandei, la vârsta de 18 ani.  În “Țara lalelelor” a mai jucat la Dordrecht și Heracles Almelo, de unde a fost cumpărat de Atalanta pentru doar 900.000 de euro.

S-a impus rapid în formula super-ofensivă gândită de Gian Piero Gasperini, iar evoluțiile în tricoul bergamezilor l-au propulsat la echipa națională a Germaniei. În acest moment Robin Gosens este evaluat de site-urile de specialitate la 35 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT