Cum şi-au exprimat suporterii lui Nice ataşamentul pentru Mario Balotelli

Mario Balotelli pare a fi găsit la Nisa locul ideal pentru a demonstra calităţile sale incontestabile de mare atacant. De fapt, opinia unanimă, peste tot unde a încercat să-şi găsească locul, Italia sau Anglia, a fost că Balotelli ştie mult fotbal, dar repetatele sale gafe de caracter strică tot ce ar face bun pe teren.

În Franţa, la o echipă care nu se afla în vîrful piramidei şi unde PSG, cu al său buget stratosferic în comparaţie cu restul fomaţiilor, părea un armăsar ce trebuie să cîştige cursa la titlu cu handicap, italianul de orgine ghaneză a arătat deocamdată doar latura pozitivă şi, incredibil, reprezentanta Coastei de Azur s-a cocoţat în fotoliul de lider şi acolo a terminat prima parte a campionatului.

Balotelli a avut multe evoluţii foarte bune şi a contribuit cu golurile şi pasele sale la acest parcurs senzaţional. Drept urmare, a intrat rapid în inimile suporterilor lui Nice, iar aceştia şi-au exprimat admiraţia, realizînd o superbă pictură murală pe zidurile din piaţa din cartierul Moulins, aflată aproape de centrul de pregătire al echipei.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231