Life

Cum și-au împărțit sarcinile Gina Pistol și Smiley la îngrijirea fetiței. Artistul recunoaște: „Gina e maestră”

19.04.2021 | 14:24
Cum siau impartit sarcinile Gina Pistol si Smiley la ingrijirea fetitei Artistul recunoaste Gina e maestra
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol și-au împărțit sarcinile când vine vorba de îngrijirea micuței lor. Fetița îi ține ocupați pe ambii părinți, iar aceștia s-au adaptat rapid cu noile roluri, de părinți.

Josephine a venit pe lume la data de 9 martie, fiind primul copil al celor doi. Proaspeții părinți au recunoscut că viața lor s-a schimbat radical.

ADVERTISEMENT

Cei doi au grijă de copilă împreună. Totuși, Smiley a recunoscut că sunt unele lucruri la care nu se pricepe atât de bine precum partenera sa de viață.

Cum și-au împărțit sarcinile Gina Pistol și Smiley la îngrijirea fetiței. Artistul recunoaște: „Gina e maestră”

Smiley a vorbit despre cum și-au împărțit sarcinile în cadrul emisiunii sale de pe YouTube,  „8, 8 si ceva, fix cu Smiley”. Artistul a vorbit despre noul rol de tată și a explicat că a învățat să facă totul de la zero.

ADVERTISEMENT

Tema emisiunii a fost chiar aceasta: „pentru că sunt de puțin timp tată și preocupările mele sunt legate în mod special de familie, am decis să dedic episodul de astăzi tocmai acestui subiect”.

„Cine putea fi mai potrivit să vină alături de mine dacă nu prietenul și colegul meu, liderul spiritual al unei întregi generații de tătici pentru că are trei fete și o soție senzațională. Așadar, vom încerca să aflăm care este rețeta fericirii in familie cu Anca și Pavel Bartoș”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a primit sfaturi sprețioase de la Bartoș, de exemplu cum să folosească un scutec. Acesta din urmă are o experiență vastă cu copiii, fiind tatăl a trei fetițe, de patru, zece și 14 ani. Fiica mijlocie a fost botezată chiar de Smiley.

Partenerul de viață al Ginei Pistol a recunoscut că femeia se pricepe mai bine decât el la schimbatul scutecelor. Totuși, cântărețul o ajută cu ce poate: „Gina este cu alăptatul, este maestră în schimbarea scutecului, eu nu. Eu mă ocup de hrănirea cu biberonul, de râgâială, deci, sunt expert aici, sunt omul de la gaze, cu liniștitul, îi mai cânt.”

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a recunoscut că se poate baza pe tatăl fetiței. Ea s-a declarat norocoasă că Smiley îi este alături și a explicat că el și-a păstrat calmul și în momentele în care ea nu a mai putut să o facă.

ADVERTISEMENT