Sport

Cum și-au petrecut jucătorii FCSB vacanța după ratarea titlului în SuperLiga. Locații spectaculoase. Foto

Jucătorii FCSB au plecat departe de România după ratarea titlului. Imagini de senzație din Insulele Capului Verde până în Grecia.
05.06.2023 | 13:05
FCSB are o vacanță scurtă din cauza meciurilor naționalei și din cupele europene. Noul sezon din SuperLiga se reia pe 15 iulie 2023. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat dramatic titlul în SuperLiga, iar jucătorii au fost extrem de afectați. Mare parte dintre ei au ales să plece cât mai departe de București imediat după finalul de sezon. FANATIK a urmărit cum și-au petrecut jucătorii scurta vacanță de care au parte, mai ales că Târnovanu, Sorescu și Coman, Pantea, Miculescu și Tavi Popescu sunt convocați și la echipele naționale.

Vacanțe de vis pentru jucătorii FCSB după ratarea titlului în SuperLiga

Ștefan Târnovanu a fost printre primii care au plecat în vacanță, el fiind convocat și la România U21 și de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Kosovo și Elveția. Portarul a ales o locație cât mai aproape de România. A vrut să meargă alături de iubita sa în Insula Thassos. Andrei Vlad, rivalul din poarta FCSB, și-a luat și el partenera și-a plecat într-o vacanță exotică.

ADVERTISEMENT

Tot pentru Grecia a optat și Denis Haruț, care a fost cu soția sa în Salonic. Ionuț Panțîru a mers și el în Mykonos și în Creta, însă a mers și în sala de forță să se antrenze și speră să revină pe teren după mai bine de doi ani.

Risto Radunovic și iubita sa, Stefana Petrovic, au optat pentru Lisabona. Muntenegreanul a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Valentin Crețu, despre care Gigi Becali a spus că vrea să îl dea afară, a ales să rămână împreună cu familia în România. Fundașul s-a întors în orașul natal, Buzău, și a pus mai multe fotografii de la Mănăstirea Ciolanu, ceea ce cu siguranță îl va încânta pe patronul FCSB.

Malcom Edjouma, Joyskim Dawa și Billel Omrani, au tras acasă în Franța

Malcom Edjouma a preferat să se întoarcă în Franța și și-a vizitat familia la Touluse, unde joacă și fratele său. Mijlocașul FCSB a petrecut câteva zile și la Paris, unde a postat o fotografie de la celebrele Galerii Lafayette.

ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa a ales de asemenea să se întoarcă în sânul familiei și a postat o fotografie alături de mama sa. Billel Omrani nu e afectat de faptul că Gigi Becali a anunțat că nu îi va mai prelungi contractul și a plecat în Franța imediat după meciul cu Rapid. Atacantul a postat o fotografie de pe aeroport în timp ce consuma o băutură carbogazoasă și una acasă, alături de nepoții săi.

Golgheterul FCSB, Andrea Compagno, a ales cea mai exotică vacanță dintre toți. Alături de iubita sa Helania, a mers în Insulele Capului Verde, unde a avut parte de tot felul de experiențe inedite, safari, deșert, ocean, însă nu a uitat de fotbal și a făcut un gest superb pentru copiii străzii.

ADVERTISEMENT

Joonas Tamm și Andrei Cordea, vacanță de vis în Palma de Mallorca

Chiar dacă a plecat de la FCSB, Joonas Tamm e prieten foarte bun cu Andrei Cordea, iar cei doi au decis să își petreacă împreună vacanța în însorita Palma de Mallorca (Spania).

Estonianul și soția sa, Meryl, au sărbătorit și ziua de naștere a fiului lor de un an, iar stoperul de națională și mijlocașul FCSB s-au jucat cu o minge de fotbal în mare.

Boban Nikolov și Florinel Coman și-au petrecut de asemenea împreună vacanța. Cei doi au fost invitați la o nuntă în Italia, iar „perla” FCSB a mers și la Milano, unde a semnat un nou contract de reprezentare.

Ce locații au mai ales ceilați jucători ai FCSB

Adrian Șut și Bianca Negrescu au decis să se căsătorească în această vacanță. Marele eveniment a avut loc la Oradea, iar cei doi vor pleca într-o scurtă vacanță.

Deian Sorescu a fost acasă la Timișoara, iar apoi a plecat în Ayia Napa (Cipru), după care se va prezenta la reunirea lotului „tricolor”.

Tot în Ayia Napa a mers și Iulian Cristea, care ar putea semna cu Rapid. Ovidiu Popescu a mers de asemenea în vacanță în Grecia alături de soția, Alina, și copil.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT