Life

Cum au reușit vedetele de la Hollywood să slăbească rapid zeci de kilograme

28.11.2020 | 13:46
Cum au reusit vedetele de la Hollywood sa slabeasca rapid zeci de kilograme
ADVERTISEMENT

Vedetele de la Hollywood arată senzațional, însă și ele s-au confruntat cu probleme serioase cu greutatea. Adele este cel mai bun exemplu în acest sens, care a reușit să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme.

Pentru asta, noi îți prezentăm regimul pe care îl țin vedetele de la Hollywood pentru a slăbi rapid și eficient. Cu ajutorul lui se transformă în adevărate dive.

ADVERTISEMENT

În primul rând trebui să știi că nu este nevoie să apelezi la înfometare și nici să-ți neglijezi cu totul alimentația. Ar putea avea consecințe mari asupra dumneavoastră.

Victoria Beckham a slăbit sănătos

„Nu prea poţi să faci mare lucru în acest sens. Sunt OK. Îmi place că îmbătrânesc, am mai multă încredere în mine decât aveam când eram mai tânără. Accept cine sunt, fac în aşa fel încât să fiu pe cât de bună pot să fiu, accept ce am, nu încerc să schimb. Cu siguranţă, nu încerc să arăt mai tânără decât sunt. Vreau doar să arăt cât de bine pot”, a declarat Victoria Beckham.

ADVERTISEMENT

Cum se menține Ducesa Kate Middleton

Soția prințului William consumă multe legume, mai ales sucuri din legume și fructe. „Obișnuiam să mănânc multe, multe măsline când eram mică”.

Ea este înnebunită după un suc natural făcut din varză kale, spirulina, ceai matcha, spanac, salată romaine, coriandru și afine.

ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez are un trup perfect la 51 de ani

J.Lo face foarte mult sport, dansează și are grijă de alimentația ei. „Să bei multă apă, mai ales înaintea unui antrenament, te poate ajuta să împingi mai tare și să ieși mai mult din rutina de exerciții fizice”, a spus vedeta.

Adele a slăbit 45 de kilograme

Cântăreața a exclus complet mâncărurile condimentate, sărate, în combinații nepotrivite sau alimentele acide sau fructele citrice. Smoothie-urile au fost baza alimentației sănătoase, prin care cântăreața a reușit să slăbească rapid.

ADVERTISEMENT