Cum stai cu sănătatrea în luna august, în funcţie de zodia ta

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
30/07/2016, 14:35
Cum stai cu sănătatrea în luna august, în funcţie de zodia ta

Descoperă cum stai cu sănătatea în luna august şi ce poţi face în cazul în care întâmpini probleme!

Berbec

Vei acorda mai multă atenţie acestui sector în luna august pentru că vei întâmpina probleme de neignorat.

E posibil ca o afecţiune mai veche să reapară şi să îţi dea mari bătai de cap. Nu ezita să mergi la doctor de la primele semnale de alarmă pe care ţi le transmite organismul.

Taur

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă ai grijă să te fereşti de razele puternice ale soarelui cât poţi de mult.

Îţi cunoşti sensibilităţile şi ai face bine să fii precaută!

Gemeni

Vei avea parte de o lună liniştită din acest punct de vedere, însă doar dacă ai grijă de tine.

Unele probleme mai vechi ar putea să reapară dacă renunţi la tratament sau la rutina pe care ţi-a impus-o medicul. Încearcă să acţionezi de fiecare dată cu calm pentru că panica îţi va crea mai multe greutăţi.

Rac

Dacă ai probleme cu greutatea şi ai decis să ţii o cură de slăbire strictă, luna aceasta vei simţi primele efecte adverse.

Înfometarea nu este o soluţie şi vei vedea pe propria piele acest lucru. Nu este de joacă, aşa că optează mai bine pentru sport şi o dietă echilibrată!

Vezi mai multe aici

Sursă: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu crede că FCSB va da lovitura cu transferul lui Dan Nistor. “Mişcare inteligentă!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×