Life

Cum sunt afectate vedetele de zodiile și fenomenele astrologice. Carmina Vârciu, Sensy și Didi Bulimar, dezvăluiri inedite

Carmina Vârciu, Sensy și Diana Bulimar au vorbit despre astrologie: cred sau nu cred în zodii? Cum le-a influențat zodiile pe cele trei vedete?
07.11.2022 | 18:00
Cum sunt afectate vedetele de zodiile si fenomenele astrologice Carmina Varciu Sensy si Didi Bulimar dezvaluiri inedite
Diana Bulimar, Carmina Vârciu și Sensy. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmina Vârciu, Sensy și Diana Bulimar au dezvăluit cum le-a influențat până acum semnele zodiacale în care s-au născut, dar și care este relația lor cu astrologia!

Diana Bulimar: „Am trecut prin despărțiri și atunci de-abia am văzut ce înseamnă Fecioara din mine”

Didi Bulimar nu crede foarte tare în horoscop, însă susține că există o anumită influență a astrologie în viața ei. Zodiile, Luna Nouă sau Mercurul Retrograd nu sunt teme des studiate de fosta gimnastă, dar, este de părere că, atunci când s-a despărțit, Fecioara din ea și-a pus amprenta. Nu a analizat cum au fost partenerii ei, dar ea sigur a fost amprentată de caracteristicile zodiei.

ADVERTISEMENT

”Nu, nu cred în zodii. Nu am chestia asta – cum comunică ele – dar eu sunt ultima zi de leu. Sunt fix pe 22 august și simt că am lucrul ăsta în mine. Fiind ultima zi de leu, dar și o parte de Fecioară…

Am trecut prin despărțiri și atunci de-abia am văzut ce înseamnă Fecioara din mine. Cred că doar la mine se aplică, în rest, cu partenerii pe care i-am avut, nu…”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Diana Bulimar.

ADVERTISEMENT

Carmina Vârciu: „Nu pot să dorm când e Lună Plină”

Fata lui Vârciu, în schimb, este la polul opus. Tânăra se regăsește 100% în descrierea zodiei sale, declarându-ne că e o ”Tăuroiacă” veritabilă. Vedeta se descrie drept extrem de încăpățânată și gurmandă, lucruri pe care le-a citit despre zodia ei în diferite locuri. Mai mult. tânăra susține că atunci când e Lună Plină, chiar dacă nu se uită la cer, știe că se produce fenomenul întrucât adoarme cu dificultate.

”În ceea ce privește descrierea zodiei și descrierea omului, cred pentru că eu sunt Taur de mai și tot ce scrie pe net la taurul de mai mi se potrivește în oglindă. Taur – Carmina este egal 100%. Cum să zic? Încăpățânată? Foarte încăpățânată, da, las și de la mine.   Sunt foarte gurmandă, adică mănânc cât încape.

ADVERTISEMENT

Eu n-am limită la mâncare, din păcate, așa că acum mă lupt cu câteva kilograme în plus. Dar, nu-i problemă, le dau eu jos așa cum le-am pus. Mai este ceva, nu pot să dorm când e Lună Plină. Stau în pat și încerc să adorm de vreo 8.000.000 de minute și mă învârt pe-o parte și pe cealaltă. Și atunci îmi dau seama că e Lună Plină”, a spus Carmina pentru FANATIK.

Sensy: „Suntem foarte pătimași, noi, Gemenii”

Sensy, pe de altă parte, se regăsește în caracteristicile zodiei sale, Gemeni, dar nu crede prea tare în previziunile astrologice. „Nici măcar nu știu când e Lună Plină. În zodii cred și nu cred. Știi, nu știu, nu, nu cred. Zodia mea e 100% cu ce scrie în zodiac. Eu sunt eu, sunt Gemeni. Se vorbește și de rău, dar nu mereu. Sunt și lucruri bune pe care le au Gemenii”, ne-a spus fosta concurentă de la Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

FANATIK a rugat-o pe influenceriță să spună trei lucruri despre ea care se potrivesc  cu zodia Gemeni. „În primul rând, gândim foarte mult noi, adică eu, acuma, în timp ce spun vorbele astea, mă gândesc la 15 lucruri deodată. Deja m-a luat o amețeală. Trec de la o stare la alta, trec de la supărare la fericire.

Suntem foarte pătimași. Noi, Gemenii, greu ne băgăm într-o relație de prietenie sau de cuplu. Foarte greu. Dar odată ce ne-am băgat, ne ținem foarte strâns și trecem peste multe lucruri. De aceea nu mă atașez ușor. Eu n-am prietene bune ca să zic că le am”, a completat Sensy.

Sensy a mai zis că are relații apropiate cu doar două prietene și ține cu dinții de ele.  Cât despre partenerul ei, Sensy a mărturisit că este la fel ca tatăl ei, un familist convins. „A fost așa, o chestie… Eu nu cred în dragoste la prima vedere sau cel puțin nu mi s-a întâmplat mie niciodată. Noi, fiind și la o vârstă… eu aveam 26 de ani el 29.

A venit așa, treptat, iar iubirea aia mare, mare în care ne-am dat seama că nu putem să stăm unul fără celălalt a venit abia după un an și ceva. Relația noastră e foarte matură și sănătăoasă”, a adăugat blondina.

ADVERTISEMENT