Life
notix pixel id

Cum sunt afectate zodiile de echinocțiul de toamnă 2021. Capricornii iau taurul de coarne

Echinocțiul de toamnă, care are loc astăzi, 22 septembrie 2021, își va pune amprenta asupra zodiilor. Iată cum!
22.09.2021 | 10:54
Cum sunt afectate zodiile de echinocțiul de toamnă 2021. Capricornii iau taurul de coarne
Echinocțiul de toamnă își va pune amprenta asupra zodiilor. Foto: cbc.ca
ADVERTISEMENT

Echinocțiul de toamnă marchează debutul sezonului din punct de vedere astronomic, însă are repercusiuni și sub aspect astrologic.

Echinocțiul vine să dea idei noi zodiilor, să le ofere mai mult spațiu de mișcare, dar și să le responsabilizeze.

Se poate spune că se deschid noi porți către a înțelege mai bine unele lucruri, noi oportunități pentru a face față situațiilor dificile. Unele zodii s-ar putea trezi inspirate peste noapte să facă alegerile potrivite.

ADVERTISEMENT

Echinocțiul de toamnă 2021 și zodiile: Taurii riscă să intre în conflicte

Berbecii sunt în continuare în stand-by. Vor să observe foarte atent ce se întâmplă în jurul lor pentru a pune piciorul prag. Ziua de azi le oferă calm și echilibru.

Taurii riscă să intre în tot felul de conflicte pentru că simt că oamenii din jurul lor nu mai pot ține pasul cu ei. Simt nevoia de persoane care să funcționeze cu aceeași viteză.

ADVERTISEMENT

Gemenii se răzgândesc de mai multe ori cu privire la o decizie care trebuia luată de mai multă vreme. Pot apărea mici conflicte la muncă.

Racii reușesc să se dumirească în legătură cu anumite gesturi făcute de cei din jur și ajung la concluzia că nimeni nu are ceva personal cu ei.

ADVERTISEMENT

Leii nu stăpânesc foarte bine abilitățile de comunicare în această perioadă, însă intuiția lor este foarte puternică și fac alegeri grozave.

Fecioarele continuă să îi observe pe cei din jur. Fenomenul echinocțiului le oferă posibilitatea să vadă lucrurile cu alți ochi.

ADVERTISEMENT

Balanțele sunt destul de prăpăstioase. Pun răul în față și își pot îngreuna existența. E recomandat să se mai calmeze.

Scorpionii tac și fac

Scorpionii pun la cale tot felul de planuri secrete pentru a se relansa din punct de vedere profesional. Pregătesc ceva magistral.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii simt nevoia de siguranță mai mult ca oricând. Norocul lor este că au în preajmă persoane care îi ajută să treacă peste anumite gânduri negre.

Capricornii iau taurul de coarne și se focusează mai mult ca oricând pe tot ce înseamnă muncă.

Vărsătorii duc anumite războaie verbale cu colegii de la muncă și le câștigă. Majoritatea argumentelor lor sunt greu de combătut.

Peștii sunt în fața unor alegeri grele. Orice ar decide, cineva va fi prejudiciat. Pot salva situațiile nefericite cu ajutorul unei comunicări adecvate.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri