Life

Cum te distrezi în weekend? Avem programul spectacolelor din București. 5GANG urcă ultima dată pe scenă

Unde ne distrăm în weekend? Află care este programul concertelor în acest sfârșit de săptămână.
17.09.2021 | 07:37
Cum te distrezi in weekend Avem programul spectacolelor din Bucuresti 5GANG urca ultima data pe scena
Unde ne distrăm în weekend. Programul spectacolelor din București. Când poți vedea ultimul concert 5Gang. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu ți-ai făcut încă planuri pentru weekend? Avem mai multe propuneri pentru tine! Află care este programul concertelor și evenimentelor de la acest sfârșit de săptămână și care sunt prețurile și regulile de acces.

Există concerte pentru cei pasionați de muzică electronică, pop, rap și rock, așa că ai de unde alege! Iată la ce evenimente poți merge în următoarele zile, potrivit infomusic.ro.

ADVERTISEMENT

Unde ne distrăm în weekend. Când are loc ultimul concert 5GANG

Trupa 5GANG va susține ultimul concert duminică, 19 septembrie 2021. În urmă cu câteva zile, Selly a anunțat, prin intermediul unui vlog, că proiectul muzical va ajunge la final, după mai bine de trei ani. În prezent, formația mai are doar 4 componenți: Selly, Diana, Gami și Mădălin.

Evenimentul va începe la ora 20:00, la Romexpo. Concertul este intitulat „Back to school” , iar prețul biletelor începe de la 99 lei (Acces General), 139 lei (Fan Zone) și 219 lei pentru categoria VIP.

ADVERTISEMENT

La achiziționarea biletelor, fanii vor fi întrebați cum vor veni la conert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi printată.

Alternosfera, concert la Arenele Romane

Alternosfera, una dintre cele mai apreciate trupe rock alternativ din Republica Moldova, va concerta vineri, 17 septembrie, începând cu ora 19.00, la Arenele Romane. Porțile se deschid începând cu ora 18:00. În deschidere vor urca formațiile RoadkillSoda și Cosmos în Buzunar.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să iei parte la un concert rock al cunoscutei formații, trebuie să știi că bilete de la categoriile VIP și Golden Circle (presale) s-au vândut deja, singura categorie disponibilă fiind Acces General (69 lei). Prețul întreg, la acces, este de 90 lei (Acces General), 120 lei (Golden Circle) și 160 lei (VIP).

Copiii care au sub 7 ani au acces gratuit la categoriile Acces General și Golden Circle dacă sunt însoțiți de un adult posesor al unui bilet valabil.

ADVERTISEMENT

Accesul la concert, care are loc în aer liber, se face conform normelor în vigoare, în contextul pandemiei de COVID-19. La eveniment au voie fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut 10 zile de la rapel.

De asemenea, pot intra și fanii care au dovada unui test rapid nu mai veche de 24 de ore sau a unui test RT-PCR efectuat în ultimele 72 de ore. Se poate intra și cu dovada de anticorpi, pentru persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS – CoV – 2.

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel, conform Ordinului nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021. Aceștia trebuie să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert. Există testare rapidă la acces.

Ce alte concerte și evenimente au loc în acest weekend

Symposium Experience – BBB 2021 va avea loc la Romexpo în perioada 17-18 septembrie. Show-ul se anunță a fi unul incendiar, iar artiștii care vor urca pe scenă sunt Grasu XXL, Azteca, Nane, Dj Cristo, Puya, Aquila Atak, Șatra BENZ și Killa Fonic.

Prețul unui abonament Acces General la presale este de 79,99 lei, în timp ce la preț întreg acesta costă 129,99 lei. Un abonament VIP costă 149,99 lei (presale) sau 199,99 lei (prețul întreg).

Trupa Proconsul, împreună cu Jul Baldovin, va concerta vineri seara în Grădina Urbană din București, începând cu ora 19.00. Prețurile pornesc de la 50 de lei pentru biletele la categoria Acces General presale și 65 de lei la acces. Dacă vrei un bilet în fața scenei, trebuie să scoți din buzunar suma de 80 de lei.

Biletele vor fi disponibile pentru achiziție la locație, în limita locurilor disponibile. Au prioritate la concert rezervările cu bilet achiziționat. O rezervare telefonică, neînsoțită de bilet, poate fi anulată de Grădina Urbană.

Aranjarea la mese va fi dispusă în funcție de numărul de persoane și de momentul achiziționării biletului. Mesele sunt de 4-6 persoane, iar achiziția de bilet asigură locul la masă. Dacă se face o achiziție de 2 bilete, masa va fi împărțită cu alte 2 persoane, la fel și nota de plată.

Trebuie să te prezinți cu biletele la fața locului, fie în format electronic, pe telefon, fie printate. La momentul accesului, vei primi o brățară care trebuie purtată pe toată durata evenimentului. A

Accesul la eveniment este obligatoriu cu cel puțin o jumătate de oră înainte de începere. Toți spectatorii sunt rugați să respecte normele impuse de Guvern în contextul pandemiei de COVID-19.

Iris și Timpuri Noi, concerte în acest weekend

Vineri, 17 septembrie, formația Timpuri Noi va susține un concert inedit la Hard Rock Cafe, începând cu ora 22.30. Prețul tuturor biletelor este de 59 de lei cu loc la masă, în sală.

Accesul se face pe baza unei dovezi de vaccinare cu schema completă, dacă au trecut cel puțin 10 zile de la rapel. Au acces și cei care prezintă dovada unui test rapid, dar nu mai veche de 24 de ore, sau a unui test RT-PCR efectuat în ultimele 72 de ore, dar și dovada de anticorpi. NU va exista testare rapidă în ziua concertului.

Tot vineri, la Beluga Music & Cocktails, trupa FreeStay, alcătuită din Florin Ristei și Șerban Niculae. Evenimentul va începe la ora 20.30, iar prețul este de 20 de lei. Locurile pe scaun sunt limitate, iar locația trebuie contactată pentru rezervări imediat după achiziționarea biletelor.

Trupa Iris va concerta sâmbătă, 18 septembrie, la Grădina Urbană din București, de la ora 19.00. Show-ul se numește „Acustic Sub Lună Plină” . Prețul unui bilet la Acces General este de 100 de lei au 80 de lei (presale). Pentru un bilet în fața scenei, spectatorii vor plăti 120 de lei. Regulile de acces și rezervare sunt aceleași ca la concertul Proconsul.

Farfarello, trupa înființată în 1982 de Mani Neumann și Ulli Brand, va susține un concert sâmbătă, 18 septembrie, la Quantic Club din București, începând cu ora 20.00. Biletele au prețul de 55 de lei la presale, iar în ziua evenimentului 70 de lei. Regulile de acces sunt aceleași ca la restul evenimentelor, în contextul pandemiei.

Pentru cei pasionați de rock, trupele Bucovina și Phoenix se unesc în cadrul proiectului „Transhumanța”, la Quantic Club, pe 19 septembrie, de la ora 19.00. Biletele au prețul unic de 116,55 lei.

Damian Drăghici & Taraful vor concerta duminică, 18 septembrie, la Grădina Urbană din București, de la ora 19.00. La categoria Acces General, biletele au prețul de 60 de lei (presale) și 80 de lei în ziua evenimentului. Pentru a avea loc în fața scenei trebuie să plătești suma de 100 de lei.

ADVERTISEMENT