Cum arată antrenorul perfect pentru FCSB. "Tremura de emoţie"

FCSB, Gigi Becali, Liga 1 Betano, Narcis Raducan

Narcis Răducan, fostul oficial al formaţiei FCSB, a vorbit despre perioada petrecută la vicecampioana României.

Acesta a comentat în legătură cu modul în care Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, alege ce mijlocaşi aduce la vicecampioana României şi a dezvăluit care este cea mai bună problemă a oficialului "roş-albaştrilor".

"Meme Stoica are un defect... Defect, poate nu e defect! Îi plac mijlocaşii centrali invizibili: Hoban, Pintilii. Pe astfel de jucători îi supraestima când vorbea despre ei. Mie îmi plac driblangii, mă atrage un astfel de fotbalist şi s-ar putea să nu-i mai văd clar defectele", a spus Narcis Răducan, conform gsp.

Ce zice Răducan despre relaţia dintre Gigi Becali şi antrenorii de la FCSB

Mai mult, Narcis Răducan a vorbit şi despre antrenorii care sunt alegi de Gigi Becali să pregătească FCSB-ului şi consideră că aceştia nu sunt trataţi ca nişte scalvi de latifundiarul din Pipera.

"Gigi ştie că Steaua e o trambulină pentru antrenori şi că e o atracţie. Eu mi-am dat seama de psihologia tehnicianului care vine la Steaua, că am prins 6 numiri de antrenori numai într-un an! Fiecăruia i se furnică pielea atunci când e ofertat. Se gândeşte <pot să iau campionatul, că am cei mai buni fotbalişti la dispoziţie. Dacă încep bine, mă lasă şi Gigi în pace, nu mă bate la cap. Şi dacă m-a ajutat Dumnezeu să bifez un titlu, pe urmă oi prinde eu o panaramă de prin Turcia, Arabia sau China.

Da, Becali mi-a transmis indicaţii pentru antrenori. De multe ori. Am ştiut să gestionez situaţia şi când n-am mai ştiut, am plecat. Trebuie să înţelegi clar: acolo te duci doar dacă vrei, nu e nicio sclavie. Când oamenii din staff câştigă 5.000, 3.000 de euro pe lună, nu e nicio sclavie. Nu te obligă nimeni să te duci la Steaua. Dimpotrivă, e coadă! Nu e nimenide compătimit, aşa cum se mai numeşte <sclavul X, ce păţeşte cu Becali">. Nu, <săracul> tremură de emoţii să-l ia Gigi", a mai spus Răducan.