Cum arată antrenorul perfect pentru FCSB. “Tremura de emoţie”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
03/02/2018, 16:22
Cum arată antrenorul perfect pentru FCSB. “Tremura de emoţie”

Acesta a comentat în legătură cu modul în care Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, alege ce mijlocaşi aduce la vicecampioana României şi a dezvăluit care este cea mai bună problemă a oficialului “roş-albaştrilor”.

“Meme Stoica are un defect… Defect, poate nu e defect! Îi plac mijlocaşii centrali invizibili: Hoban, Pintilii. Pe astfel de jucători îi supraestima când vorbea despre ei. Mie îmi plac driblangii, mă atrage un astfel de fotbalist şi s-ar putea să nu-i mai văd clar defectele”, a spus Narcis Răducan, conform gsp.

Ce zice Răducan despre relaţia dintre Gigi Becali şi antrenorii de la FCSB

Mai mult, Narcis Răducan a vorbit şi despre antrenorii care sunt alegi de Gigi Becali să pregătească FCSB-ului şi consideră că aceştia nu sunt trataţi ca nişte scalvi de latifundiarul din Pipera.

“Gigi ştie că Steaua e o trambulină pentru antrenori şi că e o atracţie. Eu mi-am dat seama de psihologia tehnicianului care vine la Steaua, că am prins 6 numiri de antrenori numai într-un an! Fiecăruia i se furnică pielea atunci când e ofertat. Se gândeşte

Da, Becali mi-a transmis indicaţii pentru antrenori. De multe ori. Am ştiut să gestionez situaţia şi când n-am mai ştiut, am plecat. Trebuie să înţelegi clar: acolo te duci doar dacă vrei, nu e nicio sclavie. Când oamenii din staff câştigă 5.000, 3.000 de euro pe lună, nu e nicio sclavie. Nu te obligă nimeni să te duci la Steaua. Dimpotrivă, e coadă! Nu e nimenide compătimit, aşa cum se mai numeşte . Nu, tremură de emoţii să-l ia Gigi”, a mai spus Răducan.
 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.