Life

Cum trec Adela Popescu și Radu Vâlcan peste tensiunile din relație: “Procesul de împăcare s-a schimbat mult”

Cum rezolvă Adela Popescu și Radu Vâlcan tensiunile din relație. Cei doi sunt împreună de ani buni, dar au parte și de certuri.
10.03.2023 | 23:31
Cum trec Adela Popescu si Radu Valcan peste tensiunile din relatie Procesul de impacare sa schimbat mult
Cum rezolvă Adela Popescu și Radu Vâlcan tensiunile din relație. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de ani buni, dar tensiunile nu lipsesc din relația lor. Cei doi reușesc să le rezolve cu ușurință și au explicat cum fac acest lucru.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, dezvăluiri despre cum rezolvă tensiunile din relație

Prezentatoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici formează un cuplu cu Radu Vâlcan de mai bine de un deceniu, de când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale telenovelei Iubire și onoare. Cei doi s-au căsătorit în 2015, iar de atunci au devenit părinții a trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, iar viața lor pare una perfectă. Cu toate acestea, există și momente în care au parte de tensiuni în cuplu.

În cadrul unui interviu, aceștia au explicat cum reușesc să treacă pese neînțelegeri. Adela Popescu a dezvăluit că, atunci când se ceartă cu soțul ei, totul trece destul de repede. Aceștia se “ciupesc” unul pe celălalt, după care vorbesc despre ceea ce i-a deranjat.

ADVERTISEMENT

“Procesul acesta de împăcare s-a schimbat mult, în ani. Dacă, la început, ne certam și nu mai vorbeam și o săptămână, acum intrăm mai greu în starea de îmbufnare.

Dacă, totuși, se întâmplă, ne trece repede cu o ciupitură, un ‘îți dau o cafea în oraș?’. Din poziția asta ne e mai ușor să comunicăm ce ne-a deranjat”, a declarat Adela Popescu pentru paginadepsihologie.ro.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a completat cele spuse de partenera sa de viață. Prezentatorul de la Insula Iubirii a spus că gesturile de afecțiune sunt de ajutor atunci când apar conflicte. “Uneori, de cele mai multe ori, o mângâiere sau un sărut în trecere, unul pe lângă celălalt”, a spus vedeta.

Cum se împacă Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu a spus că este genul de persoană care nu vrea să provoace conflicte, așa că este atentă să nu rănească persoana de lângă ea, cel puțin nu în mod intenționat. De altfel, Radu Vâlcan este cel care își cere scuze cel mai des și cel mai ușor.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt cea nonconflictuală dintre noi și cred că și cea mai empatică. Așa că nu rănesc, niciodată, cu voie. Dacă, totuși, se întâmplă, prima etapă e să încerc să îl conving că ‘tu m-ai determinat să spun asta’ apoi, efectiv îmi cer scuze.

Uneori, cu jumate de gură, alteori, cu credință. Radu își cere scuze mai des și mai ușor. Bine, asta și pentru că el greșește mai des și cu mai multă ușurință. (râde)”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT