Life

Cum trece Elena Gheorghe peste clipele dificile din viață: ”Am experimentat și anxietate, și frici, și atacuri de panică”

Elena Gheorghe a dezvăluit cum reușește să depășească momentele neplăcute de zi cu zi. Frumoasa blondină recunoaște că a trecut prin multe stări de anxietate.
18.07.2022 | 17:34
Cum trece Elena Gheorghe peste clipele dificile din viata Am experimentat si anxietate si frici si atacuri de panica
Elena Gheorghe, momente delicate din cauza anxietății. Cum trece peste cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit cum trece peste clipele dificile din viață, subliniind că a experimentat frica și atacurile da panică. Îndrăgita artistă s-a speriat inițial, dar apoi a realizat că le poate depăși cu ajutorul unor lucruri la îndemână.

Elena Gheorghe, momente delicate din cauza anxietății. Cum trece peste cântăreața

Elena Gheorghe recunoaște că nu îi este deloc ușor atunci când se confruntă cu anxietate, frică și atacuri de panică. Din fericire, credința o ajută pe frumoasa blondină să găsească echilibrul de care are mare nevoie.

ADVERTISEMENT

„Le-am experimentat pe toate de-a lungul vieții. Și anxietate, și frici, și atacuri de panică, și toate cele.

În primă fază, m-am speriat teribil, credeam că nu mai e cale de scăpare, dar cu timpul, citind, vorbind cu oameni înțelepți, mi-am dat seama că totul se rezumă la credință și recunostință.

ADVERTISEMENT

De aici vine echilibrul fiecăruia dintre noi”, a declarat artista care le recomandă oamenilor să meargă la medic pentru orice problemă de sănătate, scrie revista viva.ro.

Elena Gheorghe, detalii despre Jocul Magic

Elena Gheorghe îi sfătuiește pe urmăritorii săi să parcurgă Jocul Magic, o cale foarte ușoară care le poate fi de mare ajutor să se pună pe picioare. Acesta este gratuit pe social media și reprezintă un program de 28 de zile.

ADVERTISEMENT

În toată această perioadă oamenii învață să gândească altfel și să găsească calea cea bună în orice situație în care se află, numai bazându-se pe recunoștință. Cu ajutorul acestuia s-a ”vindecat” și Jorge după divorțul de Alina Laufer.

Fostul prezentator de la Masked Singer România a realizat că îi merge mult mai bine după ce a acceptat sfaturile venite de la colega sa de breaslă, Elena Gheorghe. Cântăreața a descoperit jocul în 2019 când s-a confruntat cu reflux gastric.

ADVERTISEMENT

Doctorii nu găseau deloc remediul pentru a o vindeca pe artista care a urmat un tratament medicamentos. De atunci jocul o ajută să ierte, să fie recunoscătoare și să vadă mereu partea plină a paharului.

ADVERTISEMENT