Cum urgentează Steaua lucrurile la TAS! Când se va da verdictul

Gigi Becali a vorbit despre demersul său la TAS, cu privire la situaţia clasamentului Ligii 1 la final de sezon. Patronul Stelei a dezvăluit că reprezentanţii Viitorului au refuzat să plătească o taxă pentru ca lucrurile să fie îngreunate, însă s-a ocupat personal de achitarea acesteia pentru a urgenta luarea unei decizii.

"Am primit vestea că Viitorul nu vrea să plătească o taxă, şi se amână procedurile, dar am plătit noi în locul Viitorului taxa de judecată, ca să meargă mai departe procedurile. Nu contează banii ăia, dă-i încolo. Cei de la TAS sunt foarte prompţi, am trimis şi în două-trei ore am primit răspuns de la ei. Maxim în data de 12 se va da un verdict", a spus Becali la sport.ro.

Totodată, acesta a vorbit şid espre meciul câştigat de Viitorul pe final de sezon cu Craiova, atunci când echipa oltenilor a jucat cu rezervele, iar elevii lui Hagi au câştigat meciul:

"Mi-a spus azi o persoană că i-a spus Rotaru... Că el trebuie să-i dea o mână de ajutor Regelui. Fără să incriminez, fără să ceară, doar că s-a spus... Eu nu vreau să se interpreteze. Eu am făcut nişte păcate, am jignit, l-am vorbit de rău pe el şi Dumnezeu mi-a dat mie o palmă. De aia Rotaru a băgat copiii. Eu, dacă nu făceam atunci acele gesturi, Rotaru nu mai făcea împotriva mea. El nu a  făcut-o pentru Rege ci împotriva mea", a încheiat Becali.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933