Life

Cum va afecta Mercur Retrograd fiecare zodie. Astrologul Valeriu Pănoiu a explicat totul

01.02.2021 | 17:37
Cum va afecta Mercur Retrograd fiecare zodie Astrologul Valeriu Panoiu a explicat totul
Cum va afecta Mercur Retrograd fiecare zodie. Astrologul Valeriu Pănoiu a explicat totul. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Astrologul Valeriu Pănoiu a venit în platoul emisiunii „Vorbește lumea” pentru a vorbi despre efectele pe care le are Mercur Retrograd asupra fiecărei zodii.

De asemenea, acesta a dezvăluit care sunt zodiile care vor avea parte de iubire și își vor găsi dragostea în acestă lună. Toți nativii vor avea parte de provocări în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Astrologul a avertizat că nicio zodie nu trebuie să îneapă noi activități și să finalizeze tot ce au început până pe 21 februarie, atunci când se termină perioada lui Mercur Retrograd.

Cum va afecta Mercur Retrograd fiecare zodie. Astrologul Valeriu Pănoiu a explicat totul

Astrologul a explicat că este foarte posibil să reapară situații mai vechi în viața nativilor și chiar persoane din trecut. „Să ne concentrăm pe ceea ce trebuie să se termine în viețile noastre, nu pe ce trebuie să începem”, a spus Valeriu Pănoiu la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Venus va intra în Vărsător, lucru care va aduce în prim-plan prietenia, care se află la baza oricărei relații, inclusiv cele de cuplu. Vărsătorul este adeptul libertății, al încrederii și al lipsei de judecată.

Berbec

Berbecii se simt apreciați de prieteni sau realizează că anumite persoane din cercul lor nu sunt ceea de par. Acești nativi pot fi protejați de o anumită persoană importantă.

ADVERTISEMENT

Taur

Șefii îi apreciază pe acești nativi, mai ales dacă aceștia sunt apropiați de Tauri. Primesc vești bune din partea autorităților și se descurcă să gestioneze orice situație și să fie mediatorul conflictelor. În plus, aceștia adoră să fie în centrul atenției.

Gemeni

Gemenii sunt neutri în ceea ce privește iubirea, poate cineva din străinătate îi iubește. Distanța îi poate ajuta să găsească iubirea și se pot îndrăgosti de cineva de departe, să plece într-o călătorie. Aceștia nu sunt interesați de partea sentimentală și vor să-și ducă la îndeplinire un obiectiv.

ADVERTISEMENT

Rac

Acești nativi au parte de iubire din partea partenerului și a celor dragi, fiind o zodie foarte apreciată. Raccii pot fi surprinși cu cadouri și vești bune și au succes financiar.

Leu

Vești bune în relați de cuplu pentru Lei. Sunt mai apropiați de partener și comunică mai bine cu persoana iubită despre subiecte mai delicate. Prietenia joacă un rol important în relația lor. Reușesc să rezolve probleme, mai ales cele de justiție.

Fecioară

Fecioarele reușesc să ducă la bun sfârșit niște responsabilități pe care nu au vrut să le facă. Au curajul și ambiția de a rezolva anumite lucruri și totul merge bine în carieră.

Balanță

Balanțele sunt foarte pretențioase în relația cu partenerul și se enervează din cauza unor lucruri minore. Chiar dacă au energie și își iubesc partenerii, aceste zodii sunt destul de dificile în această lună.

Scorpion

Acești nativi vor să rezolve anumite lucruri pe cont propriu și sunt iubiți de cei dragi, fiind și destul de solicitați de către rude, care au în permanență nevoie de ajutor, pentru că ceilalți au încredere în ei.

Săgetător

Săgetătorii au succes în planul afacerilor și este momentul perfect să facă investiții. Sunt destul de darnici cu cei din jur și le oferă cadouri.

Capricorn

Capricornii iubesc stabilitatea și se concentrează pe aspectul financiar. Acești nativi câștigă mai mult și reușesc să-și asigure venituri stabile.

Vărsător

Vărsătorii sunt extrem de solicitați și se află în centrul atenției. Pot fi apreciați sau contestați și fiecare persoană îi privește cu alți ochi.

Pești

Acești nativi beneficiază de protecție divină și pot avea parte de surprize în viața sentimentală, poate chiar întâlnesc pe cineva cu care să fie pe aceeași lungime de undă. Nu este obligatoriu să aibă parte doar de relații amoroase, ci și unele de prietenie.

ADVERTISEMENT