Fotbal international

Cum va arăta echipa de start a muntenegrenilor la meciul cu România! Cine joacă în locul lui Jovetic

07.09.2018 | 18:38
Cum va arăta echipa de start a muntenegrenilor la meciul cu România

Cum va arăta echipa de start a muntenegrenilor la meciul cu România. Tricolorii vor debuta vineri, de la ora 21:45, în Liga Naţiunilor contra selecţionatei Muntenegrului, meci care se va disputa pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti. Ljubisa Tumbakovic, selecţionerul adversarilor, a avut destule probleme în alcătuirea primului “11”, iar presa de la Podgorica a anunţat cum ar putea să arate formula de start.

Atacantul Stevan Jovetic ratează duelul cu România, după ce a anunţat că nu este refăcut, ceea ce l-a înfuriat pe Ljubisa Tumbakovic. În locul fotbalistului de la AS Monaco, selecţionerul naţionalei din Muntenegru îl va folosi în primul “11” pe Mirko Ivanic de la BATE Borisov.

Cum va arăta echipa de start a muntenegrenilor la meciul cu România

Pentru meciul cu România, Ljubisa Tumbakovic, selecţionerul muntenegrenilor, va folosi sistemul 4-4-1-1, iar pe postul de atacant îl va titulariza pe Stefan Mugosa de la Incheon United (Coreea de Sud).

Muntenegru: Petkovic (Lorient) – Stojkovic (Steaua Roşie Belgrad), Savic (Atletico Madrid), Simic (Pakhtakor Taşkent), Tomasevic (Oostende) – Vukcevic (Levante), Scekic (Partizan Belgrad), Jovovic (Jablonec), Boljevic (Waasland-Beveren) – Ivanic (BATE Borisov) – Mugosa (Incheon United).

Dragoje Lekovic i-a lăudat pe tricolori

Dragoje Lekovic, antrenorul cu portarii ai echipei naţionale din Muntenegru, este convins că meciul de la Ploieşti va fi diferit de confruntările din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia. “În primul rând noi nu mai suntem aceeaşi echipă, pentru că avem mulţi absenţi, fie accidentaţi, fie din alte motive, pe care nu vreau să le comentez, dar am decis să le respectăm decizia şi nu am mai insistat să rămână în circuitul echipei naţionale. Stevan Jovetic, căpitanul echipei,  Adam Marusic, Luka Djordjevic, Marko Vesovic, Luka Mirkovic and Marko Jankovic sunt absenţe care cântăresc greu, dar sperăm să dăm o replică bună chiar şi aşa. Sunt aici de opt ani şi pot spune că nici măcar odată nu am putut alinia cel mai bun unsprezece, pentru că mereu am avut probleme, măcar cu unul sau doi dintre jucătorii importanţi, dar ne-am descurcat”, a declarat Dragoje Lekovic.

Ljubisa Tumbakovic vrea primă că i-a scăpat pe români de Christoph Daum

Ljubisa Tumbakovic, antrenorul muntenegrenilor, a lăudat selecţionata pregătită de Cosmin Contra şi a glumit pe seama lui Christoph Daum. “În aceste cinci, şase jocuri pe care le-am urmărit am observat că s-au rulat cam 31 de jucători. Aşa ca imagine pe care o lasă jocul echipei este mult mai bine legat, jucătorii sunt mult mai disciplinaţi, sunt mult mai orientaţi către joc, sunt mult mai inimoşi. Se vede un joc mai închegat, se vede o seriozitate şi o abordare mult mai serioasă şi mai bună a jocului, a echipei. O echipă mai închegată şi cu siguranţă că se observă multe îmbunătăţiri în acest stil de joc. Ar trebui să îmi daţi şi mie un premiu pentru ce s-a întâmplat cu Daum”, a susţinut antrenorul echipei naţionale din Muntenegru, care a fost numit în funcție în ianurie 2016 și a condus naționala în 18 partide.

Cum va arăta echipa de start a muntenegrenilor la meciul cu România
Cum va arăta echipa de start a muntenegrenilor la meciul cu România
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri