Fotbal intern

Cum va arăta primul “11” al lui U Craiova cu Progresul Spartac! Papură, decizie radicală. Exclusiv

26.11.2020 | 10:36
Cum va arata primul 11 al lui U Craiova cu Progresul Spartac Papura decizie radicala Exclusiv
ADVERTISEMENT

U Craiova începe vineri, de la ora 20:45, campania în Cupa României, iar primul adversar este unul la îndemână pentru olteni. Formaţia din Bănie primeşte vizita Progresului Spartac, ocupanta locului 3 în Seria 4 din Liga 3.

FANATIK a aflat cum va arăta primul “11” al lui Corneliu Papură pentru partida de pe “Ion Oblemenco”. Antrenorul Ştiinţei e decis să producă modificări importante în formaţia de start şi va păstra doar doi titulari din meciul jucat de U Craiova împotriva lui FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli şi Mihai Căpăţînă sunt jucătorii care au evoluat în remiza cu FC Botoşani şi se vor regăsi în primul “11” al partidei cu Progresul Spartac. De altfel, cu ocazia meciului din Cupa României, în echipa de start revine şi Nicuşor Bancu, fotbalist depistat pozitiv cu COVID-19 la începutul lunii.

Primul “11” al Universităţii Craiova pentru meciul cu Progresul Spartac

În defensivă, Corneliu Papură se va baza pe Ionuţ Mitran, Paul Papp, Stephane Acka şi Nicuşor Bancu. Fundaşul stânga nu a mai jucat din 31 octombrie, când marca golul victoriei pentru U Craiova în meciul cu Hermannstadt. Fotbalistul de 28 de ani a fost depistat pozitiv cu coronavirus la începutul lunii noiembrie, motiv pentru care a ratat convocarea la naţionala României la ultimele meciuri din acest an.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Mihai Căpăţînă, folosit şi în ultimul meci din campionat al Universităţii Craiova, în linia de mijloc se vor mai regăsi Vladimir Screciu şi Alexandru Mateiu. Ambii nu au mai jucat din 2 octombrie, când intrau pe finalul partidei cu Poli Iaşi.

U Craiova în meciul cu FC Botoşani: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Vătăjelu – Căpăţînă, Bic, Nistor – Cîmpanu, Mamut, Ofosu

În atac, Corneliu Papură vrea să-i folosească pe Cristi Bărbuţ, Alexandru Tudorie şi Vasile Constantin. Prezenţa ultimului stă sub semnul întrebării. Acesta ar putea să fie înlocuit cu Andrei Ivan, dacă atacantul de 23 de ani va fi apt.

ADVERTISEMENT

U Craiova în meciul cu Progresul Spartac: Pigliacelli – Mitran, Papp, Acka, Bancu – Mateiu, Screciu, Căpătînă – Bărbuţ, V. Contantin, Tudorie

Progresul Spartac speră la o “minune” cu U Craiova

U Craiova porneşte cu prima şansă la calificarea în optimile de finală ale Cupei României, însă competiţia a oferit în trecut mari surprize. Înainte de meciul de pe “Ion Oblemenco”, Andrei Erimia, antrenorul Progresului Spartac, a vorbit pentru FANATIK despre duelul care se va disputa vineri, de la ora 20:45.

“Jucăm cu o echipă care are 30 de jucători care pot evolua în orice moment. Sunt singur că mulți dintre ei sunt printre jucătorii buni de la Liga 1. Nu cred că e important cine din jucătorii Craiovei vor intra pe teren. Sincer să fiu, m-aș bucura să fie cât mai multe staruri în teren pentru că ar fi o experiență bună și pentru jucătorii noștri.

ADVERTISEMENT

Ca să câștigăm un astfel de meci ar trebui să alergăm cât pentru trei meciuri. Sincer, vrem să facem o figură curajoasă și să arătam că pentru nivelul nostru știm fotbal și că puteam pune probleme și unei echipe cum e Universitatea Craiova”, a declarat Andrei Erimia pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Progresul Spartac – Universitatea Craiova: 2,10 este cota pentru „peste 3,5 goluri marcate“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT