Life

Cum va fi luna iulie din punct de vedere numerologic. Surprizele de care am putea avea parte

10.06.2020 | 16:51
Cum va fi luna iulie din punct de vedere numerologic Surprizele de care am putea avea parte
Luna iulie va fi specială din punct de vedere numerologic. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Află din rândurile de mai jos cum va fi luna iulie din punct de vedere numerologic și care sunt principalele provocări, dar și cele mai mari surprize de care am putea avea parte.

Luna iulie din punct de vedere numerologic, una cu o încărcătură energetică deosebită

Luna iulie va sta sub numărul 11, un număr asociat cu spiritele înalte, fiind deseori descris de numerologi drept numărul suprem, alături de 33.

ADVERTISEMENT

Cum s-a ajuns la 11? Este simplu: prin adunarea tuturor cifrelor care compun perioada: luna a șaptea adunată cu cifrele anului 2 și 2.

Iată ce înseamnă 11 în numerologie. Acest număr este extrem de încărcat din punct de vedere spiritual. Este puternic precum un fulger și aduce de multe ori mari schimbări în viețile noastre.

ADVERTISEMENT

Lună bună pentru artiști

Așadar, în iulie trebuie să ne așteptăm în special la lucruri bune, la răsturnări de situație favorabile. Cum e și proverbul, tot răul duce spre bine.

Cei mai mulți vom căuta echilibrul din punct de vedere psihologic și până și cei mai nepregătiți și pesimiști vor reuși să vadă partea plină a paharului.

ADVERTISEMENT

Este o lună foarte bună pentru cei care activează în domeniile artistice: muzicieni, scriitori, sculptori, pictori, actori.

Vom simți o încărcătură specială mai ales în perioada cuprinsă între 7 și 17 iulie, dar și pe 27 a lunii.

ADVERTISEMENT

Aceste date vor marca un înainte și un după în viețile noastre, fie din punct de vedere profesional, fie din punct de vedere sentimental

Multe lucruri ascunse în subconștientul nostru se vor materializa. Ne vom da seama de aspectele cu adevărat esențiale de care trebuie să ținem cont pentru a ne realiza pe toate planurile.

Cum spuneam mai sus, până și cei mai pesimiști oameni vor avea parte de un traseu favorabil, de speranță, de lucruri care se vor concretiza, de chestii palpabile, pe care le vor vedea cu ochii lor ce vor produce multă bucurie în suflet.

 

ADVERTISEMENT
Tags: