Life

Cum va fi ținută minte Maria Constantin de publicul Survivor România. Blondina, contraperformanță unică în istoria show-ului

Maria Constantin e prima concurentă din istoria Survivor România care pleacă din competiție bifând o ”performanță” rară! Cum va fi ținută minte?
12.01.2023 | 16:44
Cum va fi tinuta minte Maria Constantin de publicul Survivor Romania Blondina contraperformanta unica in istoria showului
Maria Constantin, fostă concurentă la Survivor România 2023. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prima concurentă eliminată de la Survivor România 2023 a reușit o ”performanță” pe care n-a bifat-o niciun alt participant în istoria reality-show-ului difuzat de PRO TV.

Maria Constantin, prima concurentă din istoria Survivor România care pleacă din emisiune fără să înscrie vreun punct pe traseu

Interpreta de muzică de petrecere Maria Constantin a părăsit emisiunea miercuri, 11 ianuarie 2023, decizia fiind luată de telespectatori.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a lui Marcel Toader spera să reziste mai mult timp în Republica Dominicană, însă publicul a avut o cu totul altă părere în ceea ce o privește. Aceasta a fost nominalizată împreună cu DOC și Gheboasă, însă lumea nu a vrut să o salveze pentru a continua să dea totul pentru echipa ei, a Faimoșilor.

Un lucru interesant legat de Maria Constantin este că șederea ei în acest concurs nu a scos în evidență vreo calitate sportivă a acesteia. Astfel, Maria a devenit prima concurentă de la Survivor care nu a reușit să înscrie nici măcar un punct, deși a intrat de 5 ori la probe!

ADVERTISEMENT

În clasamentul eficienței, Maria a părăsit show-ul cu un ”minunat” 0% eficacitate, spre deosebire de Gheboasă, participantul care a abandonat concursul, care a reușit ca din trei meciuri pe două să le câștige.

„A fost o experiență wow pentru mine”

„A fost o experiență wow pentru mine. Cred că am învățat câte ceva de la fiecare coleg de-al meu în parte. Sunt fericită că am avut parte de o astfel de o experiență. De asemenea, cred că mi-am demonstrat suficient de multe lucruri chiar și într-o săptămână.

ADVERTISEMENT

Ceea ce nu știu oamenii de acasă e că aici parcă timpul trece mult mai greu. Mă bucur că poate am fost de folos cu ceva. Asta este, mă duc acasă, la familie”, a declarat Maria Constantin la PRO TV, după ce Daniel Pavel a rostit numele ei în consiliul de eliminare.

În urma plecării Mariei și a lui Gheboasă, în echipa Faimoșilor au rămas Carmen Grebenișan, Jorge, Ștefania Stănilă, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ionuț Iftimoaie, DOC, Ada Dumitru și Vica Blochina.

ADVERTISEMENT
survivor eficacitate
Așa arată clasamentul eficacității pe trasee după prima săptămână. Foto: statisztikaworld.com

Alin Chirilă de la Războinici, în topul clasamentului eficienței

După prima săptămână de probe, războinicul Alin Chirilă s-a remarcat cel mai mult. A câștigat 5 meciuri din 5, fiind pe locul întâi în topul celor mai buni competitori din punct de vedere sportiv. Cu un procent al eficacității de 75%, pe locul doi e tot cineva din tabăra albastră. Mai precis, Andreea Moromete, a obținut trei din patru puncte în primele trei episoade.

Clasamentul e completat de Lucianna Vigneti și Daria Kipper, ambele tot de la Războinici. Faimoșii își fac loc în topul eficienței abia pe poziția a 5-a, unde o regăsim pe frumoasa influenceriță Carmen Grebenișan. Prietena Alinei Ceușan a adus de două ori puncte pentru echipa ei din trei intrări pe trasee.

Maria Lungu și Andrei Neagu din echipa albastră sunt pe ultimele locuri în clasamentul sportiv, din cei care au rămas în competiție după ce Maria Constantin și Gheboasă au luat avionul spre România.

ADVERTISEMENT