News

Cum va fi vremea de Florii. Prognoza meteo pentru sfârșitul de săptămână

24.04.2021 | 14:20
Cum va fi vremea de Florii Prognoza meteo pentru sfarsitul de saptamana
ADVERTISEMENT

Temperaturile vor scădea din nou în sfârșitul de săptămână în care credincioșii ortodocși vor celebra Floriile, cu excepția sudului țării, unde vremea va fi în continuare frumoasă.

Procesul de răcire începe de astăzi și va cuprinde aproape toată țara. Excepție face Lunca Dunării unde maximele termice prognozate vor ajunge la 21 de grade, informează Digi24.ro.

ADVERTISEMENT

Răcirea vremii survine concomitent cu apariția precipitațiilor în anumite regiuni.

Vremea se răcește în aproape toată țara

Astfel, în jumătatea de est a României vor apărea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Aversele pot apărea și în alte zone, dar în mod izolat. În zonele montane înalte precipitațiile vor fi mixte, atât ploaie cât și ninsoare.

De asemenea, vor fi constatate și intensificări ale vântului în majoritatea teritoriului.

Mâine, va ploua în toată jumătatea de nord, iar în zonele montane înalte vor fi ninsori și lapoviță. Luni, vremea va rămâne în continuare ploioasă și mai rece față de ultimele zile

ADVERTISEMENT

În București va fi cald, iar temperaturile maxime vor urca până la 20 de grade Celsius. Vor fi ploi slabe, cu probabilitate mai mare în timpul după-amiezii. Ploile vor fi însoțite de descărcări electrice, iar vântul va sufla moderat.