News

Cum va fi vremea în Noaptea de Înviere. Să-ți iei neapărat umbrela la biserică!

25.04.2019 | 15:13
Cum va fi vremea in Noaptea de Inviere Sati iei neaparat umbrela la biserica

Prognoza meteo pentru noaptea de Înviere arată bine, însă meteorologii avertizează că în unele zone ploaia le va da ceva bătăi de cap enoriașilor care vor ieși la slujbă. Așadar, nu uitați umbrela acasă!

Află ce anunță prognoza meteo pentru noaptea de Înviere

Pe parcursul zilei de sâmbătă, norii se vor rări treptat şi vremea va deveni frumoasă. În schimb, vântul va rămâne intens, cu viteze de până la 55 km/h în Muntenia, sudul Moldovei şi în Dobrogea. Temperaturile vor fi potrivite pentru această perioadă, cu maxime de peste 20 de grade în special în sud.

Vremea în noaptea de Înviere va fi plăcută în toată ţara, cu unele intensificări de vânt în zonele din sud-estul ţării şi în sudul Banatului. În prima zi de Paşte, soarele va străluci peste tot, iar termometrele vor indica peste 20 de grade Celsius în majoritatea localităţilor.

Norii incep sa dispara, in noaptea de Inviere

Bucureștenii se vor confrunta cu intensificări ale vântului, în ziua de Paște

Luni, în a doua zi de Paște, va fi şi mai cald, se vor înregistra chiar şi 26 de grade în sud, iar mai răcoare va rămâne doar pe litoral, 11..12 grade. Din orele nopţii, vor apărea ploi în sud-vestul ţării, iar marţi acestea se vor muta treptat spre nord-vest. Temperaturile, însă, vor fi aproape neschimbate.

Vremea se va îndrepta şi la munte în weekend, iar temperaturile vor fi plăcute, cu maxime în jur de 10 grade. Luni acestea vor mai creşte puţin pentru că cerul va fi senin. În cursul nopţii, vor apărea ploi în masivele sud-vestice, iar marţi, averse cu descărcări electrice vor fi în special în Carpaţii Occidentali.

În Bucureşti, seara, cerul se va degaja. Tot atunci, se va domoli şi vântul care, pe parcursul zilei de duminică va avea intensificări de 40..45 km/h, iar picnicul celor care vor alege să mănânce în aer liber va fi ușor dat peste cap. Maximele vor avea valori în jur de 20 de grade, iar noaptea vor fi cel puţin 8 grade Celsius.

Weekendul va continua cu atmosferă însorită, dar creşterea temperaturilor va fi mai evidentă la începutul săptămânii viitoare. Marţi seara, norii se vor aduna din nou şi vor fi condiţii pentru averse.