News

Prognoza ANM pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în perioada 10 – 23 ianuarie 2022

Iată cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Ce temperaturi se înregistrează în perioada 10 ianuarie – 23 ianuarie 2022, conform meteorologilor.
10.01.2022 | 12:49
Prognoza ANM pentru urmatoarele doua saptamani Cum va fi vremea in perioada 10  23 ianuarie 2022
ADVERTISEMENT

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Vremea se răcește în toate zonele țării în următoarea perioadă, anunță ANM.

Vremea în Banat

Vremea se răcește, iar temperaturile vor ajunge la valori negative, cuprinse între -2 și 0 grade. După aceea, temperaturile revin la valori normale și pe timpul zilei se vor înregistra 3-4 grade.

ADVERTISEMENT

Va ploua în primele zile ale intervalului.

Vremea în Crișana

Vremea devine geroasă de pe 12 ianuarie, iar minimele la nivel local pot fi între -8 și -10 grade Celsius.

După 13 ianuarie, temperaturile revin la valorile lor normale pentru această perioadă. Minimele vor fi între – 5 și -2 grade și maximele de 1-3 grade.

ADVERTISEMENT

Vremea în Transilvania

Și aici se răcește vremea în zilele de 12 și 13 ianuarie, și termometrele vor arăta -12 sau -10 grade Celsius.

„Pentru perioada 14 – 23 ianuarie sunt estimate valori termice apropiate de media multianuală, media maximelor urmând să înregistreze valori de 0…2 grade și minime, cuprinse în general, între -8 și -3 grade”, au transmis meteorologii.

ADVERTISEMENT

Vremea în Maramureș

Prognoza meteo pe două săptămâni din țara noastră arată că vremea devine rece și geroasă și temperaturile vor fi de 3 grade pe timpul zilei și de -6 sau -5 grade noaptea.

După 13 ianuarie sunt șanse mari de precipitații.

Vremea în Moldova

Temperaturile scad în toată regiunea și minimele vor fi de circa – 10 grade, în timp ce maximele vor fi de -4 sau -2 grade.

ADVERTISEMENT

Pe 13 și 14 ianuarie vremea se încălzește simțitor. În restul intervalului, vremea va aduce temperaturi de 3-4 grade pe timpul zilei.

Vremea în Dobrogea

În prognoza meteo ANM pentru Dobrogea, meteorologii au transmis că vremea va deveni rece de pe 11 ianuarie.

Miercuri spre joi va fi cel mai frig, atunci fiind atinse – 7 grade Celsius.

„După 14 ianuarie se va încălzi, iar până la finalul intervalului, media temperaturilor maxime va oscila între 4 și 7 grade, iar minimele se vor situa, în general, între -3 și 1 grade”, au transmis meteorologii.

Vremea în Muntenia

Meteorologii anunță că în această regiune va fi un proces de răcire generelizată. Maximele vor fi de 0-2 grade Celsius, în timp ce minimele înregistrate se vor situa în jurul valorii de -10…-8 grade.

Vremea în Oltenia

În Oltenia, miercuri spre joi va fi cel mai frig și se vor înregistra local -10 sau -8 grade Celsius. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra după 22 ianuarie.

Pentru perioada 14 – 23 ianuarie temperaturile maxime sunt de 5-7 grade.

Vremea la munte

La munte, vremea va fi într-un proces de răcire. Temperaturile încep să scadă de la -8 grade pe 12 ianuarie și se vor înregistra circa -15…-12 grade.

ADVERTISEMENT