Simona Halep

Cum va încerca Polona Hercog să o intimideze pe Simona Halep! “Vrea să obţină orice fel de avantaj”

24.03.2019 | 18:54
Cum va incerca Polona Hercog sa o intimideze pe Simona Halep Vrea sa obtina orice fel de avantaj

Polona Hercog şi Simona Halep se vor duela duminică pentru un loc în optimile de finală ale turneului WTA de la Miami, iar jucătoarea de tenis slovenă va încerca să o intimideze pe fostul număr 1 mondial. Sportiva de 28 de ani iese în evidenţă cu tatuajele pe care le are, lucru mai puţin întâlnit pe terenurile de tenis.

Cum va încerca Polona Hercog să o intimideze pe Simona Halep la WTA Miami Open

În 2018, Polona Hercog a oferit un interviu pentru NZ Herald în care a susţinut că tatuajele o ajută să le intimideze pe adversare înaintea meciurilor. “Când a fost întrebată dacă tatuajele le intimidează pe adversare, Polona a râs şi a dat din cap. Ea încearcă să obţină orice fel de avantaj în momentele premergătoare meciului”, scriau cei de la NZ Herald.

De altfel, Polona Hercog a vorbit despre pasiunea ei mai puţin obişnuită pentru o jucătoare de tenis. “Unele dintre tatuaje au o semnificaţie, dar nu este nimic special. Până la urmă sunt doar imagini. Chiar îmi place tatuajul cu un craniu”, a mai precizat Polona Hercog.

Cum va încerca Polona Hercog să o intimideze pe Simona Halep înainte de meciul de la WTA Miami Open
Cum va încerca Polona Hercog să o intimideze pe Simona Halep înainte de meciul de la WTA Miami Open

Polona Hercog s-a calificat cu şansă pe tabloul principal

Slovena s-a calificat în turul trei de la WTA Miami Open după ce a învins-o pe Misaki Doi. Jucătoarea de tenis de 28 de ani a profitat de faptul că a fost cap de serie în calificări şi a pătruns pe tabloul principal din postura de lucky loser, după retragerea Lesiei Tsurenko.

Simona Halep şi Polona Hercog s-au mai întâlnit o singură dată în carieră. În 2009, cele două s-au duelat în turul I al turneului ITF de Sofia, iar slovena s-a impus în trei seturi, scor 7-6(3), 1-6, 6-2. De-a lungul carierei, sportiva de 28 de ani a câştigat două turnee WTA şi a strâns 2.644.073 de dolari din câştigurile din tenis.