Life

Cum va naște Vlăduța Lupău: „Important e să fie bebelușul bine”

Cum va naște Vlăduța Lupău. Vedeta mai are puțin până să nască și a stabilit cum vrea să își aducă pe lume bebelușul. Cântăreața spune că va asculta sfatul medicilor.
04.08.2022 | 07:57
Cum va naste Vladuta Lupau Important e sa fie bebelusul bine
Cum va naște Vlăduța Lupău. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este foarte aproape de nașterea primului său copil și acum a dezvăluit cum vrea să devină mamă – dacă va fi totul natural sau dacă vrea cezariană.

Cum va naște Vlăduța Lupău. Artista a recunoscut ce vrea să facă

Vlăduța Lupău a fost întrebată de fani cum vrea să nască, iar răspunsul acesteia a venit rapid.

ADVERTISEMENT

Astfel, Vlăduța Lupău a afirmat că vrea să nască natural primul ei copil, dar va ține cont de sfatul medicilor și dacă i se recomandă cezariana, atunci aceasta va fi alegerea ei.

Ce vrea cântăreața de muzică de petrecere este ca atât ea, cât și pruncul ei să fie sănătoși, așa că mai puțin contează metoda de aducere pe lume.

ADVERTISEMENT

„Vreau să încerc natural, însă dacă nu se va putea sau la cel mai mic sfat al doctorilor trec pe cezariană. Important e să fie bebelușul bine și bineînțeles și mama. Vedem”, a dezvăluit Vlăduța Lupău fanilor ei de pe Instagram.

Vlăduța Lupău abia așteaptă să fie mamă

Vlăduța Lupău mai are foarte puțin de așteptat până la momentul când o să își cunoască fiul. Aceasta a trecut prin experiențe neplăcute înainte de a rămâne gravidă, ea suferind de endometrioză.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a vorbit și despre numele copilului său, dar a vrut ca acesta să rămână un secret. Totuși, aceasta a lămurit că nu îl va chema Neymar pe fiul ei, având în vedere pasiunea vedetei pentru faimosul fotbalist.

„Ar fi absurd” ca pe copil să îl cheme așa, a lămurit vedeta.

„Nici n-are rost să încercați, că nu cred că o să ghiciți! Nu e, dar dacă vă dau indicii, după aia lumea o să-l ghicească și n-aș vrea. Mi-au lăsat foarte mulți în comentarii, care știu despre pasiunea mea, că o să-l cheme Neymar.

ADVERTISEMENT

Dar nu, nu o să-l cheme Neymar, ar fi absurd”, a spus vedeta în emisiunea Vorbește lumea.