News

Cum văd umaniștii oamenii noi din politică! „Politicianul trebuie să fie servitorul publicului”

02.12.2020 | 11:11
Cum văd umaniștii oamenii noi din politică! „Politicianul trebuie să fie servitorul publicului”
Daniel Ionașcu și ramona ioana bruynseels au vorbit despre oamenii noi din politică. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Umaniștii au explicat cum îi văd pe oamenii noi din politică! Astfel, într-o discuție pe o rețea de socializare, Daniel Ionașcu, candidat PPU-SL pentru un loc în Senat și Ramona Ioana Bruynseels, președintele partidului au transmis că este nevoie de o altă atitudine a politicienilor.

Cei doi nu au ezitat și au spus că, în momentul de față, clasa politică și-a uitat scopul. De asemenea, Bruynseels a avut și un reproș la adresa președintelui Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Fostul candidat la alegerile prezidențiale ar vrea ca Iohannis să coboare printre oameni, să afle de la ei direct problemele pe care aceștia le au și să încerce să le rezolve.

Ce spun umaniștii despre oamenii noi din politică!

„Lumea te simte și eu cred că ceea ce lipsește României actuale, fraților noștri români sunt oamenii pe care să-i simți că poți să mergi cu ei la drum.

ADVERTISEMENT

Cum să nu fii tu în stare de jertfă pentru acești oameni și când intri în Parlamentul României să nu spui, atenție, mă, frații mei români sunt cu mine.

Atenție, oamenii aceștia sunt cu mine. Dacă dai în ei, dai în mine și ajungi la ei peste cadavrul meu”, a spus Daniel Ionașcu despre felul în care trebuie să se prezinte un ales al neamului.

„Așa trebuie să gândească oricare dintre cei care aspiră la un loc de parlamentar și la orice loc în orice autoritate a statului. Pentru că este o binecuvântare să ajungi pe astfel de funcții. Dar, din păcate, ei s-au înstrăinat de popor, nu-i găsești printre oameni.

ADVERTISEMENT

Esența politicii este să fii printre oameni și pentru oameni. Politicianul trebuie să fie servitorul publicului. Ăsta trebuie să fie omul din Guvern, ăsta trebuie să fie președintele țării. 

Trebuie să fie președintele tuturor oamenilor. El trebuie să meargă în mijlocul oamenilor, să identifice problemele, necazurile, nemulțumirile lor. Să încerce să le preia, să încerce să le rezolve, înconjurându-se de oamenii care pot să rezolve”, a completat și Ramona Ioana Bruynseels.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri