Life

Cum vede Andreea Marin căsătoria după trei divorțuri: ”Poate fi o presiune”

Andreea Marin a vorbit deschis despre relația cu fiica sa. Cum a reacționat atunci când a fost întrebată despre iubitul adolescentei.
12.06.2024 | 15:00
Cum vede Andreea Marin casatoria dupa trei divorturi Poate fi o presiune
Principiile cu care Andreea Marin și-a crescut fiica. Sursa foto: montaj Fanatik/ Facebook/ Instagram
ADVERTISEMENT

În toate aspectele din viața sa, Andreea Marin pune preț pe seriozitate și adevăr. Nu se abate de la asta nici atunci când vine vorba de fiica sa, în față căreia, deși o iubește ca pe ochii din cap, se impune. Ce părere are, de fapt, despre povestea de dragoste pe care Violeta, în vârstă de 16 ani, o trăiește în acest moment.

Ce fel de mamă este Andreea Marin: „Vreau un copil conștient”

Viața Andreei Marin se împarte în mai multe capitole. Până la nouă ani a avut libertatea de a-și trăi copilăria fără prea multe pe cap. Ulterior, destinul i-a fost marcat de un eveniment tragic, mama sa a murit într-un accident rutier. Astfel că, de atunci, și-a luat pe umeri responsabilitatea de a fi puternică.

ADVERTISEMENT

Iar pe 15 decembrie 2007, a venit pe lume fiica sa, Violeta. O dată cu asta i s-au schimbat și prioritățile. Andreea Marin își amintește acel moment ca pe cea mai frumoasă zi din viața ei. Își laudă copilul, e mândră, dar nu lasă acest lucru să-i știrbească autoritatea de părinte.

Prin urmare, i-a explicat de la bun început că nimic nu-i este garantat doar pentru că a avut norocul să aibă părinți celebri. „Vreau să fie un copil conștient. Vreau să nu creadă că i se cuvine orice. Vreau să nu creadă că toată lumea de pe Pământ se poate bucura chiar de casa în care ea locuiește prin munca părinților săi. Lucrurile astea trebuie să știe că se întâmplă doar dacă faci sacrificii, dacă muncești mult. Și uneori nu se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Sau azi ești sus, mâine ești jos. Viața are urcușuri, are coborâșuri. Copiii noștri trebuie să fie conștienți de asta. Pentru că altfel, atunci când va veni momentul lor nefericit, de cădere, vor cădea prea de sus. Va fi prea dureros. Sunt pe metoda ‘să știe care e realitatea’”, a dezvăluit Andreea Marin în podcastul moderat de Bursucu. 

„Ce autoritate ai tu dacă te tragi de șireturi toată ziua cu el?”

Violeta, ajunsă acum la adolescentă nu a avut voie să facă orice și-a dorit. Nici măcar acum, la 16 ani, nu are libertate deplină. Andreea Marin îi permite să greșească, însă numai cât să vadă cum e, fără să aibă de suferit.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mă înscriu în liniile de parenting moderne. Eu nu cred că părintele trebuie să accepte, să-l mângâie pe creștet pentru orice prostie pe copil. Nu, părintele trebuie să fie atât un bun prieten pentru el, dar un bun prieten îți spune în față și un direct adevărul.

Îmi seamănă leit, nici n-ar putea să tacă. E Andreea în miniatură. Dacă prin prietenie înțelegem că ne tragem de șireturi tot timpul, nu sunt de acord cu asta. Că părintele trebuie să aibă o autoritate asupra copilului. Ce autoritate ai tu dacă te tragi de șireturi toată ziua cu el?

ADVERTISEMENT

(…) Nu o ajut în anumite demersuri. E independentă și îmi cere ea să nu o ajut. Dar dacă e aproape de o poznă pe care nu o bănuiește și care îi poate strica toată munca ei de până atunci, îi spun. Acum e mare și ne înțelegem altfel”, a completat Andreea Marin.

Cum a reacționat când a fost întrebată despre relației fiicei sale

De curând Violeta s-a afișat în mediul online cu iubitul ei. Dar Andreea Marin nu a vrut să dezbată acest subiect, menționând că ține de intimitatea fetei sale. Totuși, a vrut să se știe de la ea că băiatul reprezintă o influență pozitivă în viața acesteia: „Îi iubesc, sunt ca și copiii mei, amândoi. Mă bucur că s-a întâmplat așa”.

Andreea Marin pare să se fi resemnat că „bebelușul” său, așa cum îi spune Violetei, nu mai este chiar un copil. Și dacă până de curând mărturisea că și-ar dori să fie mămică pentru a doua oară, acum planurile s-au schimbat. Visează la ziua în care își va ține nepoții în brațe.

„Să fiu bunică. Asta visez. S-o văd fericită, la casa ei și să fiu bunică și să-mi dăruiască asta”. Se vede deja în acest rol: „O băbuță haioasă și, bineînțeles, implicată. I-am zis, ‘Tu doar fă-l, mamă, că știu eu ce am de făcut’. Numai să mă lase… Îmi fac timp pentru așa ceva. Renunț la altele”, a dezvăluit Andreea Marin.

De ce nu s-a căsătorit Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu

Pe de altă parte, dacă despre copil nu a mai adus vorba, Andreea Marin nici la căsătorie nu mai visează. Până la 49 de ani a trecut prin trei divorțuri. Astfel că, în prezent, deși este împreună cu Adrian Brâncoveanu de șapte ani, nu are de gând să pășească prea curând în fața altarului.

„Nu mai consider că e o miză pentru mine. Pentru că am văzut și ce înseamnă să trăiești în doi și să nu aibă sens neapărat lucrul acesta. Poți trăi în doi și fără acel act. Dacă partenerul își dorește, nu sunt împotrivă. Dar nici nu împing lucrurile.

Deja suntem de 7 ani împreună. Trăim foarte frumos. Împărțim totul. Nu văd diferența. Diferența poate fi o presiune chiar. Depinde cum privește omul. Acesta este momentul în viață în care sunt echilibrată și de aici pornește această fericire. Fericirea înseamnă pacea, liniștea”, a explicat „Zâna”.

Regula pe care vedeta le-a impune tuturor celor din jurul său

Copil, iubit sau nou venit în viața sa, toți au de respectat o regulă simplă. În acest mod, Andreea Marin reușește să întrețină fericirea despre care menționa anterior. „Nu există să îmi ascunzi ceva, pentru că în momentul ăla creezi o breșă între noi. Nu-mi ascunzi, nu mă minți. Mie îmi spui întotdeauna adevărul în față.

Neadevărul e cel care mă supără cu adevărat. Eu pot să duc adevărurile, oricare are fi ele. Nu pot să trec peste minciună. Asta cer de la început într-o relație, îmi spui ce gândești. Pentru că dacă e ceva de reparat, putem repara numai dacă știm ce e. Dacă nu știm adevărul, putem să trecem peste ceva care se poate agrava în timp, din neștiință”, a menționat vedeta.

Iar dacă limitele i-au fost încălcate, nu se teme să plece și să o ia de la capăt. „Iertarea e importantă, am un suflet în care încap multe. (…) A ierta nu înseamnă că vrei să mai fii alături de acel om. Poți să-l ierți și să-ți vezi de drum. Dacă mi-am luat bagajul, înseamnă că am știut ce fac. Mă gândesc bine înainte. (…) Cred în cuvinte până la proba contrarie. După ce m-ai dezamăgit, nu mai cred nimic”, a concluzionat Andreea Marin.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Pericolul Mercedes și BMW. Dezvăluiri cutremurătoare despre mașinile germane
Pericolul Mercedes și BMW. Dezvăluiri cutremurătoare despre mașinile germane
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”