Sport

Cum vede Toni Petrea numirea lui Leo Strizu pe banca tehnică a FCSB-ului: „E la îndemână”

Toni Petrea a vorbit despre numirea lui Leo Strizu pe banca tehnică a FCSB-ului, fiind de părere că este o mutare la îndemână.
29.11.2022 | 23:49
Cum vede Toni Petrea numirea lui Leo Strizu pe banca tehnica a FCSBului E la indemana
Cum vede Toni Petrea numirea lui Leo Strizu pe banca tehnică a FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul tehnician al vicecampioanei României consideră că este un plus pentru Leo Strizu că îl cunoaște pe Mihai Pintilii și că știe filosofia clubului.

Cum vede Toni Petrea numirea lui Leo Strizu pe banca tehnică a FCSB-ului

Toni Petrea a comentat numirea lui Leo Strizu pe banca tehnică a FCSB-ului, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Leo Strizu era în cadrul clubului, în Academie, are Licența PRO. Nu văd un lucru rău, din contră. Se cunoaște cu Pintilii, știe filosofia clubului.

Să vedem, rămâne de văzut, nu am zis că e formula de succes, am zis că e o formula la îndemână”, a mai spus Toni Petrea la finalul meciului dintre Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

„Sunt antrenori foarte buni care nu activează!”

Toni Petrea a analizat și remiza obținută de Chindia Târgoviște, echipa sa, împotriva Universității Craiova: „A fost un meci disputat, frumos. Am primit un gol care m-a suprins, pentru că am discutat despre calitățile Craiovei, le-am arătat jucătorilor ce trebuie să facă.

I-am dat posibilitatea lui Nistor să paseze din centru, știam că Vătăjelu vine bine din spate și centrează, iar Crețu poate apărea surprinzător în careu. 

ADVERTISEMENT

Am dat o săptămână vacanță jucătorilor. O să o luăm ușor, ușor. E un punct câștigat în fața unei echipe care se va bate la locurile fruntașe. În final, e un rezultat bun”.

„La antrenamente încerc să le spun să joace până la final, pot marca oricând. Asta trebuie să facă în continuare. Obiectivul este evitarea retrogradării și pe asta trebuie să ne concentrăm.

ADVERTISEMENT

Sunt antrenori foarte buni care nu activează, dar sunt puține echipe. Condițiile nu sunt grozave și rămân pe dinafară. Am colegi pe care îi apreciez și n-au echipe”, a mai spus Toni Petrea.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: