News

Cum vei putea paria la Loto 6/49 online! ”Vor crește vânzările cu 15-20%!”

15.04.2019 | 19:50
Cum vei putea paria la Loto 649 online Vor creste vanzarile cu 1520

Loteria Română schimbă macazul! Alexandru Croitor, director general al companiei, self-made manager, a făcut mai multe declarații desppre schimbarea în cauză a biletelor care vor fi disponibile și în mediul online. Cifra afacerilor pentru anul trecut a fost de 232,76 de milioane de euro, conform sursei citate. Aceasta este dublă față de anul trecut, dar, cu toate acestea, multe lucruri mai pot fi îmbunătățite, cred șefii Agenției de jocuri de noroc.

Biletele la Loto 6/49 se vor muta online

Șefii de la Agenția de jocuri de noroc au decis că este timpul pentru o schimbare, astfel că au decis mutarea și în online. Site-ul oferă o posibilitate extrem de simplă pentru a-ți încerca norocul ca înainte, dar în mediul online. “Simplu! Loterie online! Da, deşi nu se poate da o dată exactă când se va putea juca și online la noi. Eu cred, însă, că în 2019 Loteria Română trebuie să se alăture celorlalte loteriidin Europa. Şi voi v-aţi dori, probabil, să jucaţi de pe telefonul mobil sau de pe tabletă.

Rapiditatea cu care ne mişcăm în viaţa de zi cu zi nu ne mai permite să găsim timp să ne deplasăm mereu la o agenţie loto. Atunci, joci online. Ar fi un lucru extraordinar! Ca un termen maxim pentru acest proiect ar fi vorba de începutul anului 2020. Sunt convins că în momentul în care se vor putea pune bilete online, vânzările vor creşte cu cel puţin 15-20 la sută! Chiar mai mult!”, a spus Alexandru Croitor.

Loto 6/49, acum și în online
Loto 6/49, acum și în online

Extrageri duble de Paște!

Sursa citată a anunțat că vor fi extrageri duble de sărbătorile pascale. Vor urma să fie două extrageri 6/49, două trageri la categoria Joker și două la categoria 5/40. “Dacă acum la 6/49 premiul e 3,7 milioane de euro, atunci sigur va depăşi 4 milioane de euro. La Joker, dacă acum e 1,7 milioane de euro, atunci va trece de 2 milioane de euro.

Premiile totale sunt de peste 6 milioane de euro în ziua aceea. Repet peste 6 milioane de euro! Atât poate câştiga cineva. Sunt sume colosale dacă raportezi la România. Cu 10 lei, cât va costa minimum, poţi câştiga 6 milioane de euro! Wow, nu?!”