Fotbal international

Cum vin starurile lui Manchester United la antrenamente. Bruno Fernandes are cea mai modestă maşină, Paul Pogba cea mai scumpă. Foto

31.05.2020 | 10:35
Cum vin starurile lui Manchester United la antrenamente Bruno Fernandes are cea mai modesta masina Paul Pogba cea mai scumpa Foto
ADVERTISEMENT

Manchester United a început antrenamentele în vederea terminării actualului sezon. În Premier League fotbalul va reveni oficial odată cu data de 17 iunie şi United va încerca să prindă locul 4, ultimul care dă acces în grupele Champions League pentru ediţia viitoare.

Cum vin starurile lui Manchester United la antrenamente

Vestea excelentă pentru antrenorul Ole Gunnar Solskjaer este că sunt refăcuţi după serioasele probleme de sănătate doi dintre cei mai importanţi jucători din lot, mijlocaşul francez Paul Pogba, care a avut doar opt apariţii în toate competiţiile până acum în acest sezon şi atacantul Marcus Rashford, indisponibil din ianuarie.

ADVERTISEMENT
Manchester United a început antrenamentele. Portughezul Bruno Fernandes are cea mai modestă maşină, francezul Paul Pogba cea mai scumpă. Galerie foto. Maşina cea mai modestă e a lui Bruno Fernandes. Foto: The Sun

Tabloidul The Sun nu a ratat ocazia de a face odată cu sosirea jucătorilor la centrul de pregătire de la Carrington şi o trecere în revistă a maşinilor pe care le conduc jucătorii lui United. Discrepanţa cea mai evidentă apare între doi dintre jucătorii din linia mediană. Paul Pogba a venit la bordul unui super Ferrari galben, cea mai scumpă maşină din lot, iar portughezul Bruno Fernandes conducea un Mini.

Marcus Rashford a făcut senzație cu al său Mercedes. foto: The Sun
Tot la volanul unui Mercedes și-a făcut apariția și tânărul Scott McTominay. foto: The Sun
Harry Maguire, la volanul Range Rover-ului său. foto: The Sun
Luke Shaw are o frumusețe de Rolls Royce. foto: The Sun

Paul Pogba a jucat foarte puţin, Bruno Fernandes o revelaţie

Cert este că în plan fotbalistic francezul nu a însemnat nimic pentru United în acest sezon şi are cel mai mare salariu din lot, iar noul venit Bruno Fernandes s-a integrat perfect şi a reprezentat unul dintre punctele forte ale echipei.

ADVERTISEMENT

Paul Pogba este tot cu gândul la plecare în vară, ultima şansă pentru United de a lua o parte din banii care i.-a dat pe campionul mondial în 2016, 105 milioane euro, la acea vreme cel mai scump transfer din lume.

Pogba e dorit de Real Madrid şi de Juventus

Pogba e dorit la Real Madrid şi la Juventus, care însă nu sunt dispuse să plătească în totalitate 70 de milioane cât vrea United, ci să pună în tranzacţie şi un jucător la schimb.

ADVERTISEMENT

O situaţie dificilă o are revelaţia din atacul diavolilor, nigerianul Ighalo, care îşi încheie împrumutul şi şefii lui United nu au făcut nici un pas spre permanetizarea transferului, iar jucătorul chiar a avut evoluţii consistente şi a dat goluri.

150 de milioane pentru transferuri în această vară

Manchester United este unul dintre cluburile care nu pare a fi foarte afectat de pandemia de COVID 19, deşi s-a procedat la o reducere salarială.

ADVERTISEMENT

Sunt la dispoziţie 150 de milioane euro pentru realizarea de transferuri în această vară, principala ţintă fiind internaţionalul englez de la Borussia Dortmund, Jadon Sancho.

ADVERTISEMENT
Tags: