Premier League

Cum vor fanii lui West Ham United să ţină un jucător la echipă! “Să strângem bani pentru noul contract”

06.11.2018 | 11:49
Cum vor fanii lui West Ham United sa tina un jucator la echipa Sa strangem bani pentru noul contract

Fanii lui West Ham United vor să-l ţină pe unul dintre jucătorii tineri la echipă. Suporterii “ciocănarilor” îl apreciază de Declan Rice şi vor să facă tot ceea ce este posibil ca fotbalistul de 19 ani să nu plece de la clubul din capitala Angliei.

Mai mulţi fani ai lui West Ham United au creat o pagină pe un site prin care vor să strângă bani pentru ca Declan Rice să rămână la echipă. Fundaşul central de 19 ani intră în iarnă în ultimele şase luni de contract şi ar putea să părăsească formaţia londoneză din postura de jucător liber de contract.

Fanii lui West Ham United vor să strângă două milioane de lire ca să-l ţină pe jucător

Fanii lui West Ham United şi-au propus să strângă două milioane de lire sterline pentru a nu-l pierde pe jucătorul de 19 ani. Conducerea clubului i-a propus deja prelungirea contractului lui Declan Rice, însă cele două părţi nu au ajuns la numitor comun. Oficialii i-au propus un salariu de 21.000 de lire sterline pe săptămână fundaşului, însă fotbalistul de 19 ani a anunţat că vrea dublu, 40.000 de lire sterline pe săptămână.

“Declan Rice vrea un salariu de 40.000 de lire. Asta înseamnă cam două milioane de lire pe an. Conducerea clubului pare că nu vrea să-i ofere aceşti bani. Hai să strângem noi banii şi să-l plătim pentru primul an al viitorului contract. Viitorul nostru căpitan merită”, a declarat Greg Richardson, fanul lui West Ham United care a creat pagina pentru donaţii. Chiar dacă este unul dintre fotbaliştii promiţători ai clubului, suporterii nu s-au înghesuit să doneze. La câteva ore după ce pagina a fost creată, niciun susţinător al echipei nu a donat. În actualul sezon, Declan Rice a jucat zece meciuri în toate competiţiile pentru West Ham United, fiind titular în ultimele şapte meciuri ale londonezilor din Premier League.

Cum vor fanii lui West Ham United să ţină un jucător la echipă. Au creat o pagină specială pe internet
Cum vor fanii lui West Ham United să ţină un jucător la echipă. Au creat o pagină specială pe internet