Life

Cum vor fi afectate zodiile de Eclipsa parțială de Soare din 25 octombrie 2022. Balanțele sunt puse în încurcătură

Ce se întâmplă cu fiecare zodie pe 25 octombrie 2022? Este data la care va avea loc o Eclipsă parțială de Soare. Balanțele au probleme mari.
19.10.2022 | 15:54
Cum vor fi afectate zodiile de Eclipsa partiala de Soare din 25 octombrie 2022 Balantele sunt puse in incurcatura
Eclipsă de Soare pe 25 octombrie 2022. Foto: tamil.boldsky.com
ADVERTISEMENT

Eclipsa parțială de Soare din 25 octombrie 2022, vizibilă și din România, își va pune serios amprenta asupra zodiilor. Balanțele sunt cele mai încercate în perioada care urmează.

Eclipsa de Soare din 25 octombrie și efectele asupra zodiilor

Berbecii au o energie fantastică. Debordează de optimism și de pozitivitate și îi fac pe toți să se lipească de ei. Au atât de multe idei încât le va fi destul de greu să nu le exprime, să nu se facă auziți.

ADVERTISEMENT

Taurii au și ei parte de lucruri favorabile. Ziua de 25 octombrie este una plină de provocări, unele pe care le vor depăși cu brio. Au suficientă creativitate și se implică 100% în tot ceea ce fac. Nu vor să lase lucrurile neterminate.

Gemenii traversează o perioadă în care le este pusă la îndoială autoritatea. Cei din jur le cer tot felul de explicații în legătură cu te-miri-ce.

ADVERTISEMENT

Racii sunt foarte entuziasmați în legătură cu un proiect nou, unul de-a dreptul inedit pe care îl bifează cu brio. Au de-a face cu oameni frumoși și talentați de la care au numai de învățat.

Leii reduc unele cheltuieli. Sunt mai economi pe 25 octombrie și bine fac! Fecioarele nu sunt afectate deloc de Eclipsa de Soare. Pentru ele, totul decurge în linia în care s-au obișnuit.

ADVERTISEMENT

Balanțele sunt puse în încurcătură la locul de muncă. Nimeresc în niște contexte destul de vitrege și sunt nevoiți să se descurce folosindu-se de propria intuiție.

Scorpionii se ceartă cu anumite persoane

Scorpionii intră în certuri cu anumite persoane. Nu sunt mulțumiți de o serie de informații pe care le primesc. Ei își imaginau altfel anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au o zi romantică, una dedicată persoanei iubite de dimineața până seara.

Capricornii sunt ușor mâhniți pentru că nu au susținerea la care se așteptau în legătură cu un proiect de suflet. Pot lua decizii pripite de care să le pară rău în luna noiembrie.

Vărsătorii au o zi liniștită. Nu sunt prevăzute mari provocări. Cât despre Pești, aceștia dau de belea la muncă. Cineva îi acuză de lucruri pe care nu le-au făcut.

ADVERTISEMENT