Sport

Cum vor şefii să îi convingă pe jucători să rămână la Dinamo în Liga 2: “Fii ca Del Piero în 2006 la Juventus!”. Pe cine se bazează “câinii”. Exclusiv

Dinamo îşi creionează lotul pentru Liga 2 în această perioadă. Mai mulţi grei au plecat deja de la echipă, şefii încercând să îi convingă pe jucători să rămână folosind exemplul lui Del Piero la Juventus, în 2006.
16.06.2022 | 23:15
Cum vor sefii sa ii convinga pe jucatori sa ramana la Dinamo in Liga 2 Fii ca Del Piero in 2006 la Juventus Pe cine se bazeaza cainii Exclusiv
Cum vor şefii să îi convingă pe jucători să rămână la Dinamo în Liga 2: "Fii ca Del Piero în 2006 la Juventus!". Pe cine se bazează "câinii". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo începe pe data de 20 iunie pregătirea pentru liga secundă. “Câinii” îşi creionează lotul în această perioadă, însă mai multe nume grele au părăsit deja echipa. Cum posiblităţile financiare sunt limitate, întăririle vin de la echipa a doua şi de la juniori.

Cum vor şefii să îi convingă pe jucători să rămână la Dinamo în Liga 2: “Fii ca Del Piero în 2006 la Juventus!”

La Dinamo există şi jucători care mai au contract cu clubul, dar care nu mai vor să rămână. Unul dintre ei este Ricardo Grigore, care a vorbit pentru FANATIK în urmă cu o săptămână despre faptul că i-a anunţat pe şefi încă din luna martie că vrea să părăsească echipa.

ADVERTISEMENT

Numai că, din informaţiile noastre, oficialii clubului vor să se bazeze pe Ricardo Grigore şi în liga secundă. Iar modul în care au ales să îl convingă să rămână este unul aparte: “Fii ca Del Piero în 2006 la Juventus!”, i-au transmis cei care se ocupă de partea tehnică.

În momentul în care Juventus Torino a fost retrogradată în Serie B ca urmare a scandalului “Calciopoli”, Alessandro Del Piero, campion mondial cu Italia în acelaşi an, a refuzat ofertele de a pleca de la Juve, spunând: “O doamnă nu se lasă niciodată la greu!”, aluzie la faptul că Juventus e cunoscută şi sub denumirea de “Bătrâna Doamnă”.

ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore a răbufnit în Fanatik: “Păi tu când vrei să iei bani pe un lucru nu îl faci, mă, cel mai frumos, nu îl dai cu parfum, nu îl îngrijeşti?”

Numai că, Ricardo Grigore va fi greu de convins să rămână la Dinamo, în condiţiile în care a prins un singur minut sub comanda lui Dusan Uhrin, antrenor care îl trimitea în spatele porţii când începea fotbalul la antrenamente:

“Dacă ei voiau bani pe mine… păi tu când vrei să iei bani pe un lucru nu îl faci, mă, cel mai frumos, nu îl dai cu parfum, nu îl îngrijeşti? Metaforic vorbind… Dacă nu îl vrei, dă-i drumul să plece.

ADVERTISEMENT

“Eu mă antrenam cu echipa şi când venea fotbalul eu nu mai prindeam. Eram 27-28 de jucători şi eu eram lăsat în spatele porţii cu alţi 4-5. Doamne, Doamne, câte s-au întâmplat lunile astea.

Nu vreau să vorbesc, eu sunt prea diplomat şi nu o să câştigi un război pe terenul altora. Eu vorbesc o dată la an, alţii vorbesc zilnic. Din luna martie eu nu am mai prins antrenamentele”, a răbufnit Grigore în FANATIK.

ADVERTISEMENT

Buleică, Tomozei, Eşanu şi Creţu rămân la Dinamo şi în “B”!

Din informaţiile FANATIK, printre jucătorii de la prima echipă care vor rămâne la Dinamo şi în următorul sezon se numără: Alin Buleică, Marius Tomozei, Mihai Eşanu sau Geani Creţu.

Vor mai veni la Dinamo jucători de la echipa a doua a clubului, care anul trecut au evoluat sub comanda lui Sorin Colceag în Liga a 3-a, dar şi câţiva juniori care au prins semifinala Ligii Elitelor U-19 sub comanda lui Gheorghe Mihali.

Din informaţiile FANATIK, alături de Gheorghe Mihali, discuţii cu jucătorii poartă şi fostele glorii dinamoviste Ionel Augustin şi Cornel Ţălnar, mandataţi de Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar.

“În cea mai mare măsură, lotul este constutituit. Vor veni și foarte mulți jucători în probe. Vor fi peste 25 de jucători în lot, să vedem în ce măsură vor rămâne toți aici. Moura și Buleică au semnat, vor continua la echipă”, Răzvan Zăvăleanu

  • 30 iunie 2024 este data la care expiră contractul lui Ricardo Grigore cu Dinamo
  • 19 ani a evoluat Alessandro Del Piero la Juventus (1993-2012)
ADVERTISEMENT