ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cum vrea Astra să-l ţină pe Budescu departe de FCSB! Jucătorii au primit un nou termen pentru achitarea restanţelor! Exclusiv

Autor: Gabriel Esanu | 19.01.2021 | 21:02
Cum vrea Astra să-l ţină pe Budescu departe de FCSB! Jucătorii au primit un nou termen pentru achitarea restanţelor! Exclusiv
Constantin Budescu este dorit de Gigi Becali, dar oficialii Astrei speră că îl vor putea păstra

Astra Giurgiu a remizat luni pe propriul teren, contra Universităţii Craiova, scor 1-1. Dar adevărata ofensivă a jucătorilor lui Eugen Neagoe a început abia după fluierul final. La declaraţii, Mihai Răduţ şi Valerică Găman au taxat conducerea pentru promisiunile neonorate pentru promisiunile neonorate legate de salarii. Şefii au luat atitudine, iar astăzi au oferit noi termene.

ADVERTISEMENT

S-a jucat la minus 10 grade la Giurgiu, pe un teren îngheţat. Iar Constantin Budescu a dat replica serii: “Ni se dezgheaţă picioarele joi după-amiază”. Dar nu toţi jucătorii au fost în dispoziţie pentru glume. Găman şi Răduţ au tras un semnal de alarmă legat de restanţele salariale.

„Cred că am obosit să vorbesc pe subiectul ăsta. Știe toată lumea care sunt problemele. Sunt aceleași probleme ca la Dinamo, de exemplu. Acolo se vorbește mai mult, dar la noi, nefiind o echipă de tradiție și fără mulți suporteri, nu prea interesează multă lume. Sunt promisiuni. Sperăm să se rezolve, dar nu vreau să comentez mai mult. E treaba conducerii”, a declarat Mihai Răduţ.

Dani Coman şi Bogdan Mara, promisiune pentru jucători: “Vin banii din drepturile TV şi achităm salariile restante”

Găman a mers mai departe şi a explicat că jucătorilor li s-ar fi promis că vor lua banii înaintea primul meci din 2021, cu FCSB. Promisiune pe care conducerea nu a onorat-o.

„Nu știu ce înseamnă liniște. Ni s-au promis anumite lucruri, nu s-au concretizat. Încă așteptăm. Trebuiau să se concretizeze înaintea meciului cu FCSB. Am așteptat, dar n-au mai venit banii. Îl luăm pe clasicul ‘să sperăm’. El (n.r. – patronul Ioan Niculae) a venit înaintea meciului cu FCSB, în cantonament, ne-a promis anumite lucruri, dar a rămas la stadiul de promisiune”, a tunat Găman.

FANATIK.RO a aflat că oficialii Astrei au purtat astăzi o discuţie cu jucătorii. Este o perioadă cu foarte multe meciuri, iar Dani Coman şi Bogdan Mara au ţinut să îi liniştească din nou pe jucători. Le-au promis că săptămâna viitoare vor avea banii în conturi.

ADVERTISEMENT

De această dată ar fi totul sigur, pentru că vor intra în conturile clubului aproximativ 500.000 de euro. Banii reprezintă o tranşă pe care clubul o are de primit din drepturile TV. Cu aceşti bani se vor achita toate salariile restante, inclusiv cel pe luna decembrie.

Negocieri cu Budescu pentru prelungire după ce se vor achita salariile restante

Astra Giurgiu va juca în weekend la Sf. Gheorghe, împotriva celor de la Sepsi. Iar oficialii clubului speră că banii din salarii vor putea fi achitaţi până la seria de meciuri extrem de importante. Cu CFR Cluj pe 28 ianuarie şi trei zile mai târziu cu Viitorul.

În plus, oficialii Astrei consideră că achitarea salariilor restante va deschide calea negocierilor pentru prelungirea contractului lui Constantin Budescu. După ce va vedea că oficialii s-au ţinut de promisiune, Budi ar putea accepta o ofertă pentru prelungirea contractului scadent în vară. Şi astfel să le spună pas celor de la FCSB, în ciuda interesului manifestat de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!